ПРОМАХОНАС мотори под наем » ПРОМАХОНАС наем на мотоциклети

Wed Hi: 
Low: 
18°
10°
Промахонас
Temperature17°C
Thu Hi: 
Low: 
17°
last year went on a to southern Spain with a group and two of the group hired bikes in Spain from - they left three days after us and arrived back three days before us. collected and dropped the bikes at the airport. They said the service was excellent and the bikes didn't break down like some of the groups own bikes. Also they had panniers top box etc all supplied as part of the deal. I am definitely hiring a bike next trip to Spain so I can spend more time touring rather than getting there and back! Paul Gregory2019-26-02
Mотор под наем в Промахонас » Цена на мотоциклети под наем » Промахонас
ПРОМАХОНАС
Map Промахонас
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ПРОМАХОНАС, ГЪРЦИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Промахонас включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Промахонас.

Мотори под наем – Промахонас » Онлайн търсене

Промахонас мотори под наем » Категории

Промахонас наем на мотоциклет » Модели

Промахонас » Под наем

Промахонас » Информация

Наем на мотоциклет в Промахонас предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Промахонас или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Промахонас и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Промахонас и Гърция.

Mотоциклети под наем в Промахонас »

Контролно-пропусквателен пункт Промахонас е гръцката част от най-важната точка на пресичане на границата между България и Гърция и се намира срещу Кулата в България, на 110 км от Солун, на 70 км от Благоевград и на 200 км от столицата София. Солун – Промахонас е част от основната транспортна ос, която свързва Патра, Атина, Солун и Промалион и част от първокласния европейски път E79, който свързва София със Солун и западна Европа с Гърция. Ако ви е необходима кола под наем преди да влезете в България през Промахонас и искате да спестите значителни средства и време, може да разчитате на Motoroads 24 часа на ден, 7 дни в седмицата да ви осигури надеждна рент-а-кар услуга със сигурно застрахователно покритие. Така че независимо дали планувате ски ваканция в световноизвестните зимни курорти в югозападна България, дали искате да разгледате многобройните културни и исторически забележителности в тази част на страната или просто се нуждаете от качествена рент а кар услуга точно преди да влезете в България от Гърция, за нас ще бъде удоволствие да организираме наемането на предпочитания от вас автомобил в Промахонас по възможно най-сигурния и бърз начин. Вашата единствена задача е да се възползвате от изчерпателната ни онлайн резервационна система за коли под наем, за да получите конкретни рент а кар оферти за Промахонас и да резервирате желания от вас автомобил под наем в реално време само с няколко кликания на клавиатурата.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Промахонас.

  Промахонас »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Промахонас »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Промахонас »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer