ПРОМАХОНАС мотори под наем, ПРОМАХОНАС наем на мотоциклети

Mотор под наем в Промахонас » Цена на мотоциклети под наем » Промахонас
Fri Hi: 
Low: 
30°
25°
Промахонас
Temperature26°C
Sat Hi: 
Low: 
28°
24°
Двигателят беше в перфектно състояние, обслужването беше бързо и гладко. Africa Twin, който взех под наем, е отличен мотоциклет с DCT скоростна кутия. Зсифи2024-26-03
ПРОМАХОНАС
Map Промахонас
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ПРОМАХОНАС, ГЪРЦИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Промахонас включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Промахонас.

Мотори под наем – Промахонас » Онлайн търсене

Промахонас мотори под наем » Категории

Промахонас наем на мотоциклет » Модели

Промахонас » Под наем

Промахонас » Информация

Наем на мотоциклет в Промахонас предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Промахонас или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Промахонас и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Промахонас и Гърция.

Mотоциклети под наем в Промахонас »

Контролно-пропусквателен пункт Промахонас е гръцката част от най-важната точка на пресичане на границата между България и Гърция и се намира срещу Кулата в България, на 110 км от Солун, на 70 км от Благоевград и на 200 км от столицата София. Солун – Промахонас е част от основната транспортна ос, която свързва Патра, Атина, Солун и Промалион и част от първокласния европейски път E79, който свързва София със Солун и западна Европа с Гърция. Ако ви е необходима кола под наем преди да влезете в България през Промахонас и искате да спестите значителни средства и време, може да разчитате на Motoroads 24 часа на ден, 7 дни в седмицата да ви осигури надеждна рент-а-кар услуга със сигурно застрахователно покритие. Така че независимо дали планувате ски ваканция в световноизвестните зимни курорти в югозападна България, дали искате да разгледате многобройните културни и исторически забележителности в тази част на страната или просто се нуждаете от качествена рент а кар услуга точно преди да влезете в България от Гърция, за нас ще бъде удоволствие да организираме наемането на предпочитания от вас автомобил в Промахонас по възможно най-сигурния и бърз начин. Вашата единствена задача е да се възползвате от изчерпателната ни онлайн резервационна система за коли под наем, за да получите конкретни рент а кар оферти за Промахонас и да резервирате желания от вас автомобил под наем в реално време само с няколко кликания на клавиатурата.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Промахонас.

  Промахонас »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Промахонас »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Промахонас »  Изчислете цена за наем на мотоциклет