ПРОМАХОНАС колела под наем, ПРОМАХОНАС наем на велосипеди

Колело под наем в Промахонас » Цена на велосипеди под наем » Промахонас
Wed Hi: 
Low: 
20°
Промахонас
Temperature11°C
Thu Hi: 
Low: 
22°
12°
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi2016-26-06
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В ПРОМАХОНАС, ГЪРЦИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Промахонас - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Промахонас » Онлайн търсене

Промахонас Велосипеди под наем » Категории

Промахонас Велосипеди под наем » Модели

Промахонас » Под наем

Промахонас » Информация

Наем на велосипед в Промахонас. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Промахонас е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Промахонас. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Промахонас и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Промахонас и Гърция.

Колела под наем в Промахонас »

Контролно-пропусквателен пункт Промахонас е гръцката част от най-важната точка на пресичане на границата между България и Гърция и се намира срещу Кулата в България, на 110 км от Солун, на 70 км от Благоевград и на 200 км от столицата София. Солун – Промахонас е част от основната транспортна ос, която свързва Патра, Атина, Солун и Промалион и част от първокласния европейски път E79, който свързва София със Солун и западна Европа с Гърция. Ако ви е необходима кола под наем преди да влезете в България през Промахонас и искате да спестите значителни средства и време, може да разчитате на Motoroads 24 часа на ден, 7 дни в седмицата да ви осигури надеждна рент-а-кар услуга със сигурно застрахователно покритие. Така че независимо дали планувате ски ваканция в световноизвестните зимни курорти в югозападна България, дали искате да разгледате многобройните културни и исторически забележителности в тази част на страната или просто се нуждаете от качествена рент а кар услуга точно преди да влезете в България от Гърция, за нас ще бъде удоволствие да организираме наемането на предпочитания от вас автомобил в Промахонас по възможно най-сигурния и бърз начин. Вашата единствена задача е да се възползвате от изчерпателната ни онлайн резервационна система за коли под наем, за да получите конкретни рент а кар оферти за Промахонас и да резервирате желания от вас автомобил под наем в реално време само с няколко кликания на клавиатурата.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Промахонас.

  Промахонас »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Промахонас »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Промахонас »  Изчислете цена за наем на велосипед