ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ мотори под наем, ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Летище Пловдив » Цена на мотоциклети под наем » Летище Пловдив
Fri Hi: 
Low: 
28°
20°
Летище Пловдив
Temperature20°C
Sat Hi: 
Low: 
30°
21°
Перфектна организация. Точна доставка на мотоциклета директно пред хотела. Honda CB500X беше в перфектно техническо състояние. 5 дни в Крит бяха истинско пълно удоволствие. Чристиан Мистингер2019-27-05
ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ
Map Летище Пловдив
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Летище Пловдив включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Летище Пловдив.

Мотори под наем – Летище Пловдив » Онлайн търсене

Летище Пловдив мотори под наем » Категории

Летище Пловдив наем на мотоциклет » Модели

Летище Пловдив » Под наем

Летище Пловдив » Информация

Наем на мотоциклет в Летище Пловдив предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Летище Пловдив или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Летище Пловдив и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Летище Пловдив и България.

Mотоциклети под наем в Летище Пловдив »


Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Летище Пловдив.

  Летище Пловдив »  Мотори под наем на ПРОМОЦИЯ  

  Летище Пловдив »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Летище Пловдив »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Летище Пловдив »  Изчислете цена за наем на мотоциклет