ПАМПОРОВО АТВ под наем, ПАМПОРОВО наем на АТВ-та

АТВ под наем в Пампорово » Цена на АТВ-та под наем » Пампорово
Sat Hi: 
Low: 

Пампорово
Temperature4°C
Sun Hi: 
Low: 

Имаме отлично преживяване с наемането на ATV в Карпатос. Препоръчваме на 100%. Луйджи2021-26-09
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА АТВ В ПАМПОРОВО, БЪЛГАРИЯ.

Пълна гама от модели АТВ под наем - 4x4, спорт, рейсинг, за работа, за двама и други високо проходими офроуд машини. АТВ паркът в Пампорово се състои от нови и употребявани машини на аттрактивни цени. Предлагаме Ви и всички необходими аксесоари и оборудване под наем за АТВ, за да направим Вашето пътуването приятно и безопасно.

Мотороадс работи с клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на изискванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на мотоциклет, скутер под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Пампорово.

НАЕМ НА АТВ Пампорово » Онлайн търсене

Пампорово АТВ под наем » Категории

Пампорово АТВ под наем » Модели

Пампорово » Под наем

Пампорово » Информация

Наем на АТВ в Пампорово. Резервирайте АТВ под наем и се насладете на скритите планински пътеки над Пампорово. За вашата безопасност ще Ви предоставим шлем за АТВ безплатно. За да се насладите изцяло на вашето приключение можем да организираме за вас обяд на открито с предварителна заявка. Нашият професионален водач ще ви разведе из най-атрактивните местности над Пампорово. Наем на АТВ в Пампорово е забавление, което не можете да си позволите да пропуснете, а резервацията отнема само 5 минути.

АТВ под наем в Пампорово »

Пампорово е най-слънчевият български зимен курорт и най-южният ски курорт в Европа. Разположен е в сърцето на Родопите, на 90 км южно от летище Пловдив и на 260 км югоизточно от столицата София. Пампорово е много популярен сред туристите, които търсят качествена почивка, поради меката си зима с много сняг, множество отлични ски писти и ски съоръжения с различна степен на трудност, многобройни съвременни хотели и забавления. Като втория най-голям ски-курорт в България след Боровец, в Пампорово се предлагат много рент а кар и трансферни услуги. Ако обаче желаете да избегнете високите цени, които често се налагат от повечето рент а кар компании в разгара на сезона, резервационната система за коли под наем на Motoroads е много удобен и сигурен начин да получите най-добрата рент а кар услуга в Пампорово по възможно най-бързия начин. Пампорово е на кратко разстояние с кола под наем до няколко интересни тусристически дестинации: на 18 км южно от Смолян, на 10 км северно от ски курорта Чепеларе, на 12 км западно от автентичното родопско село Широка Лъка. Асеновград и вторият по големина манастир в страната – Бачковския, са лесно достъпни с кола под наем от Пампорово по път 86 в северна посока.
Свържете се с нас за информация относно наем на АТВ в Пампорово.

  Пампорово »  АТВ ПОД НАЕМ  - ГАЛЕРИЯ  

  Пампорово »  НАЕМ НА АТВ  - ЦЕНИ  

  Пампорово »  Изчислете цена за наем на АТВ

  • Пишете ни, ако Пампорово не е вашата дестинация за наем на АТВ
  • Вижте карта на всички дестинации за наем на АТВ