ЛОЗЕНЕЦ колела под наем, ЛОЗЕНЕЦ наем на велосипеди

Колело под наем в Лозенец » Цена на велосипеди под наем » Лозенец
Thu Hi: 
Low: 
10°
Лозенец
Temperature10°C
Fri Hi: 
Low: 

Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме! Берт Блокен2017-10-11
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В ЛОЗЕНЕЦ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Лозенец - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Лозенец » Онлайн търсене

Лозенец Велосипеди под наем » Категории

Лозенец Велосипеди под наем » Модели

Лозенец » Под наем

Лозенец » Информация

Наем на велосипед в Лозенец. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Лозенец е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Лозенец. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Лозенец и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Лозенец и България.

Колела под наем в Лозенец »

Лозенец e луксозно селище на Българското Черноморие разположено 75 км на юг от летище Бургас и на 8 км северно от град Царево. До него можете да се придвижите с автомобил, такси или автобус. Редовни автобусни линии свързват Лозенец с София, Варна, Бургас и летище. Лозенец е известен курорт с частните си добре поддържани плажове и с къмпингите “Юг”, “Корал” и “Оазис” разположени наблизо. Стара планина загражда курорта от север. През летният сезон културната програма на Лозенец е изпълнена с професионални и само­дейни концерти, състезания, ежегодна фото фиеста, излети до атрактивни туристически обекти.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Лозенец.

  Лозенец »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Лозенец »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Лозенец »  Изчислете цена за наем на велосипед