ЛОЗЕНЕЦ мотори под наем, ЛОЗЕНЕЦ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Лозенец » Цена на мотоциклети под наем » Лозенец
Hi: 
Low: 

Лозенец
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Наехме 4 велосипеда, за да обиколим Хърватия, Черна гора и Босна през 2024 г. Хората от Motoroads бяха много отзивчиви и проактивни. Когато моторът ми имаше проблем с SW, те изпратиха резервен велосипед направо до мястото, където бях, така че да не губя време поради проблема. Когато счупих предно стъкло, те проявиха разбиране и намериха разумна цена за смяната. Страхотно изживяване, страхотни мотори, страхотни хора. Ще ги препоръча по всяко време. Йосе АМ2024-29-06
ЛОЗЕНЕЦ
Map Лозенец
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛОЗЕНЕЦ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Лозенец включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Лозенец.

Мотори под наем – Лозенец » Онлайн търсене

Лозенец мотори под наем » Категории

Лозенец наем на мотоциклет » Модели

Лозенец » Под наем

Лозенец » Информация

Наем на мотоциклет в Лозенец предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Лозенец или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Лозенец и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Лозенец и България.

Mотоциклети под наем в Лозенец »

Лозенец e луксозно селище на Българското Черноморие разположено 75 км на юг от летище Бургас и на 8 км северно от град Царево. До него можете да се придвижите с автомобил, такси или автобус. Редовни автобусни линии свързват Лозенец с София, Варна, Бургас и летище. Лозенец е известен курорт с частните си добре поддържани плажове и с къмпингите “Юг”, “Корал” и “Оазис” разположени наблизо. Стара планина загражда курорта от север. През летният сезон културната програма на Лозенец е изпълнена с професионални и само­дейни концерти, състезания, ежегодна фото фиеста, излети до атрактивни туристически обекти.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Лозенец.

  Лозенец »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Лозенец »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Лозенец »  Изчислете цена за наем на мотоциклет