ВЕЛИКО ТЪРНОВО колела под наем » ВЕЛИКО ТЪРНОВО наем на велосипеди

Fri Hi: 
Low: 
14°
Велико Търново
Temperature13°C
Sat Hi: 
Low: 
15°
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi2016-26-06
Колело под наем в Велико Търново » Цена на велосипеди под наем » Велико Търново
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В ВЕЛИКО ТЪРНОВО, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Велико Търново - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Велико Търново » Онлайн търсене

Велико Търново Велосипеди под наем » Категории

Велико Търново Велосипеди под наем » Модели

Велико Търново » Под наем

Велико Търново » Информация

Наем на велосипед в Велико Търново. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Велико Търново е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Велико Търново. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Велико Търново и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Велико Търново и България.

Колела под наем в Велико Търново »

Красивият град Велико Търново е един от най-старите български градове с повече от петхилядолетна история. Разположен е в северна България, в подножието на Стара планина, на 250 км североизточно от София, на 7 км югозападно от Горна Оряховица, на 85 км източно от Ловеч и на 105 км югозападно от Русе. Известен е като историческата столица на Второто Българско Царство с уникална архитектура и богато културно и историческо наследство. Велико Търново е популярна туристическа дестинация и тук имат представителства много рент а кар компании, но ако искате да спестите време и пари, Motoroads е на разположение 24 часа на ден, 7 дни в седмицата и предлага едни от най-конкурентните цени и преференциални условия на пазара. Благодарение на онлайн калкулатора и онлайн системата за резервации може веднага да получите оферта с цената за вашето пътуване и да запазите колата, която предпочитате в реално време. Впечатляващ град сам по себе си с изключителна средновековна крепост Царевец и многобройни църкви и манастири, Велико Търново е също така най-добрата отправна точка за разглеждане на централна България с кола под наем: близките живописни села Арбанаси и Боженци са съответно на 7 км североизточно и на 40 км югозападно от града, лесно достъпни са и възрожденските занаятчийски градове Елена, Трявна, Габрово, както и множеството от интересни действащи манастирите близо до града или Розовата долина, до която се стига по магистрала Е 85 през внушителния Шипченския проход.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Велико Търново.

  Велико Търново »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Велико Търново »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Велико Търново »  Изчислете цена за наем на велосипед

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer