ВЕЛИКО ТЪРНОВО колела под наем, ВЕЛИКО ТЪРНОВО наем на велосипеди

Колело под наем в Велико Търново » Цена на велосипеди под наем » Велико Търново
Mon Hi: 
Low: 
27°
19°
Велико Търново
Temperature35°C
Tue Hi: 
Low: 
29°
21°
Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме! Берт Блокен2017-10-11
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В ВЕЛИКО ТЪРНОВО, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Велико Търново - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Велико Търново » Онлайн търсене

Велико Търново Велосипеди под наем » Категории

Велико Търново Велосипеди под наем » Модели

Велико Търново » Под наем

Велико Търново » Информация

Наем на велосипед в Велико Търново. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Велико Търново е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Велико Търново. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Велико Търново и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Велико Търново и България.

Колела под наем в Велико Търново »

Красивият град Велико Търново е един от най-старите български градове с повече от петхилядолетна история. Разположен е в северна България, в подножието на Стара планина, на 250 км североизточно от София, на 7 км югозападно от Горна Оряховица, на 85 км източно от Ловеч и на 105 км югозападно от Русе. Известен е като историческата столица на Второто Българско Царство с уникална архитектура и богато културно и историческо наследство. Велико Търново е популярна туристическа дестинация и тук имат представителства много рент а кар компании, но ако искате да спестите време и пари, Motoroads е на разположение 24 часа на ден, 7 дни в седмицата и предлага едни от най-конкурентните цени и преференциални условия на пазара. Благодарение на онлайн калкулатора и онлайн системата за резервации може веднага да получите оферта с цената за вашето пътуване и да запазите колата, която предпочитате в реално време. Впечатляващ град сам по себе си с изключителна средновековна крепост Царевец и многобройни църкви и манастири, Велико Търново е също така най-добрата отправна точка за разглеждане на централна България с кола под наем: близките живописни села Арбанаси и Боженци са съответно на 7 км североизточно и на 40 км югозападно от града, лесно достъпни са и възрожденските занаятчийски градове Елена, Трявна, Габрово, както и множеството от интересни действащи манастирите близо до града или Розовата долина, до която се стига по магистрала Е 85 през внушителния Шипченския проход.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Велико Търново.

  Велико Търново »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Велико Търново »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Велико Търново »  Изчислете цена за наем на велосипед