ВЕЛИКО ТЪРНОВО мотори под наем » ВЕЛИКО ТЪРНОВО наем на мотоциклети

Wed Hi: 
Low: 
12°
Велико Търново
Temperature11°C
Thu Hi: 
Low: 

last year went on a to southern Spain with a group and two of the group hired bikes in Spain from - they left three days after us and arrived back three days before us. collected and dropped the bikes at the airport. They said the service was excellent and the bikes didn't break down like some of the groups own bikes. Also they had panniers top box etc all supplied as part of the deal. I am definitely hiring a bike next trip to Spain so I can spend more time touring rather than getting there and back! Paul Gregory2019-26-02
Mотор под наем в Велико Търново » Цена на мотоциклети под наем » Велико Търново
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
Map Велико Търново
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ВЕЛИКО ТЪРНОВО, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Велико Търново включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Велико Търново.

Мотори под наем – Велико Търново » Онлайн търсене

Велико Търново мотори под наем » Категории

Велико Търново наем на мотоциклет » Модели

Велико Търново » Под наем

Велико Търново » Информация

Наем на мотоциклет в Велико Търново предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Велико Търново или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Велико Търново и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Велико Търново и България.

Mотоциклети под наем в Велико Търново »

Красивият град Велико Търново е един от най-старите български градове с повече от петхилядолетна история. Разположен е в северна България, в подножието на Стара планина, на 250 км североизточно от София, на 7 км югозападно от Горна Оряховица, на 85 км източно от Ловеч и на 105 км югозападно от Русе. Известен е като историческата столица на Второто Българско Царство с уникална архитектура и богато културно и историческо наследство. Велико Търново е популярна туристическа дестинация и тук имат представителства много рент а кар компании, но ако искате да спестите време и пари, Motoroads е на разположение 24 часа на ден, 7 дни в седмицата и предлага едни от най-конкурентните цени и преференциални условия на пазара. Благодарение на онлайн калкулатора и онлайн системата за резервации може веднага да получите оферта с цената за вашето пътуване и да запазите колата, която предпочитате в реално време. Впечатляващ град сам по себе си с изключителна средновековна крепост Царевец и многобройни църкви и манастири, Велико Търново е също така най-добрата отправна точка за разглеждане на централна България с кола под наем: близките живописни села Арбанаси и Боженци са съответно на 7 км североизточно и на 40 км югозападно от града, лесно достъпни са и възрожденските занаятчийски градове Елена, Трявна, Габрово, както и множеството от интересни действащи манастирите близо до града или Розовата долина, до която се стига по магистрала Е 85 през внушителния Шипченския проход.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Велико Търново.

  Велико Търново »  Мотори под наем на ПРОМОЦИЯ  

  Велико Търново »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Велико Търново »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Велико Търново »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer