ВЕЛИКО ТЪРНОВО мотори под наем, ВЕЛИКО ТЪРНОВО наем на мотоциклети

Mотор под наем в Велико Търново » Цена на мотоциклети под наем » Велико Търново
Wed Hi: 
Low: 
29°
24°
Велико Търново
Temperature29°C
Thu Hi: 
Low: 
31°
23°
Наехме 4 велосипеда, за да обиколим Хърватия, Черна гора и Босна през 2024 г. Хората от Motoroads бяха много отзивчиви и проактивни. Когато моторът ми имаше проблем с SW, те изпратиха резервен велосипед направо до мястото, където бях, така че да не губя време поради проблема. Когато счупих предно стъкло, те проявиха разбиране и намериха разумна цена за смяната. Страхотно изживяване, страхотни мотори, страхотни хора. Ще ги препоръча по всяко време. Йосе АМ2024-29-06
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
Map Велико Търново
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ВЕЛИКО ТЪРНОВО, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Велико Търново включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Велико Търново.

Мотори под наем – Велико Търново » Онлайн търсене

Велико Търново мотори под наем » Категории

Велико Търново наем на мотоциклет » Модели

Велико Търново » Под наем

Велико Търново » Информация

Наем на мотоциклет в Велико Търново предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Велико Търново или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Велико Търново и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Велико Търново и България.

Mотоциклети под наем в Велико Търново »

Красивият град Велико Търново е един от най-старите български градове с повече от петхилядолетна история. Разположен е в северна България, в подножието на Стара планина, на 250 км североизточно от София, на 7 км югозападно от Горна Оряховица, на 85 км източно от Ловеч и на 105 км югозападно от Русе. Известен е като историческата столица на Второто Българско Царство с уникална архитектура и богато културно и историческо наследство. Велико Търново е популярна туристическа дестинация и тук имат представителства много рент а кар компании, но ако искате да спестите време и пари, Motoroads е на разположение 24 часа на ден, 7 дни в седмицата и предлага едни от най-конкурентните цени и преференциални условия на пазара. Благодарение на онлайн калкулатора и онлайн системата за резервации може веднага да получите оферта с цената за вашето пътуване и да запазите колата, която предпочитате в реално време. Впечатляващ град сам по себе си с изключителна средновековна крепост Царевец и многобройни църкви и манастири, Велико Търново е също така най-добрата отправна точка за разглеждане на централна България с кола под наем: близките живописни села Арбанаси и Боженци са съответно на 7 км североизточно и на 40 км югозападно от града, лесно достъпни са и възрожденските занаятчийски градове Елена, Трявна, Габрово, както и множеството от интересни действащи манастирите близо до града или Розовата долина, до която се стига по магистрала Е 85 през внушителния Шипченския проход.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Велико Търново.

  Велико Търново »  Мотори под наем на ПРОМОЦИЯ  

  Велико Търново »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Велико Търново »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Велико Търново »  Изчислете цена за наем на мотоциклет