СЛЪНЧЕВ БРЯГ колела под наем » СЛЪНЧЕВ БРЯГ наем на велосипеди

Fri   Sat Слънчев Бряг
Hi: 28° Hi: 28° Temperature 26°C
Low: 22° Low: 22°
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi2016-26-06
Колело под наем в Слънчев Бряг » Цена на велосипеди под наем » Слънчев Бряг
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В СЛЪНЧЕВ БРЯГ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Слънчев Бряг - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Слънчев Бряг » Онлайн търсене

Слънчев Бряг Велосипеди под наем » Категории

Слънчев Бряг Велосипеди под наем » Модели

Слънчев Бряг » Под наем

Слънчев Бряг » Информация

Наем на велосипед в Слънчев Бряг. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Слънчев Бряг е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Слънчев Бряг. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Слънчев Бряг и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Слънчев Бряг и България.

Колела под наем в Слънчев Бряг »

Слънчев бряг е най-голямият морски курорт на българската Ривиера. Намира се на 35 км северно от Бургас и само на 3 км северозападно от Несебър. Осем километровата плажна ивица се счита за най-хубавата на черноморското крайбрежие и практически включва целия район, който се простира от Свети Влас на север до Несебър на юг. Като най-популярния курорт за лятна почивка в България, Слънчев бряг може да се похвали със стотици съвременни хотели, ресторанти и нощни клубове, както и значителен брой рент а кар офиси. Повечето от големите компании на пазара за коли под наем обаче предлагат завишени рент а кар цени през високия летен сезон. С Motoroads може да се възползвате не само от едни от най-конкурентните цени и преференциални условия на пазара, но и да спестите време и пари като резервирате предпочитаната от вас кола под наем в Слънчев бряг онлайн в реално време. До летище Бургас с кола под наем (на 26 км в южна посока), поемете по път 9/E87, който преминава покрай Равда и Поморие. За да стигнете до Варна с кола под наем, се насочете на север по E87, който преминава през Елените и Обзор. Освен слънчеви бани и плуване, Слънчев бряг предлага много възможности за водни и всякакви други видове спортове, разнообразни спортни съоръжения и активен нощен живот.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Слънчев Бряг.

  Слънчев Бряг »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Слънчев Бряг »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Слънчев Бряг »  Изчислете цена за наем на велосипед

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer