БУРГАС колела под наем » БУРГАС наем на велосипеди

Колело под наем в Бургас » Цена на велосипеди под наем » Бургас
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В БУРГАС, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Бургас - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Бургас » Онлайн търсене

Бургас Велосипеди под наем » Категории

Бургас Велосипеди под наем » Модели

Бургас » Под наем

Бургас » Информация

Наем на велосипед в Бургас. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Бургас е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Бургас. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Бургас и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Бургас и България.

Колела под наем в Бургас »

Бургас е четвъртият по големина град в България и най-голямото морско пристанище в страната. Градът е разположен край едноименния Бургаски залив, и отстои на 386 км източно от София и на 140 км южно от Варна. Стратегическото му местоположение на българското черноморие и модерната транспортна инфраструктура са причините Бургас да е важен рент а кар център за цялата българска ривиера и за всички големи компании за коли под наем. Има и много местни рент-а-кар компании, предлагащи своите успуги в града, но е наистина трудно да се намери цялостен рент а кар пакет на едно място - конкурентни цени за коли под наем, преференциални условия и онлайн резервации на предпочитаните от вас автомобили под наем в реално време. Секцията за коли под наем на Motoroads.com предлага лесна и рентабилна онлайн резервационна система. Един от най-хубавите елементи на тази система е онлайн калкулаторът за коли под наем в Бургас, който точно и ясно калкулира всички разходи, които са включени във вашия рент а кар. Също така може лесно да запазите всяка оферта за кола под наем, която ви харесва и да я добавите в секцията любими на вашия браузър. С бързоразрастващото се Бургаско летище, едноименният град е отправна точка, за посещение на големите морски курорти в района с кола под наем – Слънчев бряг, Несебър, Свети Влас, Созопол, Дюни, Елените, Ахтопол, Синеморец. Бургас става и все по-популярен център за наемане на коли и за трансфери до дестинации извън граница като Истанбул и Одрин. Ако наемете автомобил в Бургас, ето и няколко полезни насоки как да стигнете до по-големите градове в България: за да стигнете до Пловдив с рент а кар (284 км на запад), поемете по магистрала E773/A6, продължете по път 6, завийте наляво по път 66 и преди Стара Загора поемете надясно по път E80/A1; за да стигнете от Бургас до Варна (140 км на североизток), поемете по E87/път 6, и след Обзор продължете по път Е87; за да стигнете от Бургас до Малко Търново, трябва да хванете магистрала Е87 на юг, която от Царево нататък минава през вътрешността на страната към турската граница; за да стигнете от Бургас до София (449 км на запад), трябва да хванете магистрала Е 773 и преди Стара Загора да поемете по магистрала E80/A1 към София.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Бургас.

  Бургас »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Бургас »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Бургас »  Изчислете цена за наем на велосипед

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Sat   Sun Бургас
Hi: 24° Hi: 23° Temperature 21°C
Low: 18° Low: 18°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi