БУРГАС мотори под наем » БУРГАС наем на мотоциклети

Mотор под наем в Бургас » Цена на мотоциклети под наем » Бургас
БУРГАС
Map Бургас
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В БУРГАС, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Бургас включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Бургас.

Мотори под наем – Бургас » Онлайн търсене

Бургас мотори под наем » Категории

Бургас наем на мотоциклет » Модели

Бургас » Под наем

Бургас » Информация

Наем на мотоциклет в Бургас предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Бургас или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Бургас и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Бургас и България.

Mотоциклети под наем в Бургас »

Бургас е четвъртият по големина град в България и най-голямото морско пристанище в страната. Градът е разположен край едноименния Бургаски залив, и отстои на 386 км източно от София и на 140 км южно от Варна. Стратегическото му местоположение на българското черноморие и модерната транспортна инфраструктура са причините Бургас да е важен рент а кар център за цялата българска ривиера и за всички големи компании за коли под наем. Има и много местни рент-а-кар компании, предлагащи своите успуги в града, но е наистина трудно да се намери цялостен рент а кар пакет на едно място - конкурентни цени за коли под наем, преференциални условия и онлайн резервации на предпочитаните от вас автомобили под наем в реално време. Секцията за коли под наем на Motoroads.com предлага лесна и рентабилна онлайн резервационна система. Един от най-хубавите елементи на тази система е онлайн калкулаторът за коли под наем в Бургас, който точно и ясно калкулира всички разходи, които са включени във вашия рент а кар. Също така може лесно да запазите всяка оферта за кола под наем, която ви харесва и да я добавите в секцията любими на вашия браузър. С бързоразрастващото се Бургаско летище, едноименният град е отправна точка, за посещение на големите морски курорти в района с кола под наем – Слънчев бряг, Несебър, Свети Влас, Созопол, Дюни, Елените, Ахтопол, Синеморец. Бургас става и все по-популярен център за наемане на коли и за трансфери до дестинации извън граница като Истанбул и Одрин. Ако наемете автомобил в Бургас, ето и няколко полезни насоки как да стигнете до по-големите градове в България: за да стигнете до Пловдив с рент а кар (284 км на запад), поемете по магистрала E773/A6, продължете по път 6, завийте наляво по път 66 и преди Стара Загора поемете надясно по път E80/A1; за да стигнете от Бургас до Варна (140 км на североизток), поемете по E87/път 6, и след Обзор продължете по път Е87; за да стигнете от Бургас до Малко Търново, трябва да хванете магистрала Е87 на юг, която от Царево нататък минава през вътрешността на страната към турската граница; за да стигнете от Бургас до София (449 км на запад), трябва да хванете магистрала Е 773 и преди Стара Загора да поемете по магистрала E80/A1 към София.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Бургас.

  Бургас »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Бургас »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Бургас »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Sat   Sun Бургас
Hi: 24° Hi: 22° Temperature 23°C
Low: 20° Low: 16°
"
Really enjoyed my riding around the mountains near Sofia with my 650GS from Motoroads. They were really easy to deal with, the bike was great, and I fully recommend them. Mike Mike Garben2018-13-06