БУРГАС мотори под наем, БУРГАС наем на мотоциклети

Mотор под наем в Бургас » Цена на мотоциклети под наем » Бургас
Thu Hi: 
Low: 
19°
Бургас
Temperature11°C
Fri Hi: 
Low: 
17°
11°
Резервацията беше супер лесна. Скутерите бяха на летището в уговореното време, където получихме изчерпателен инструктаж. Върнахме скутерите на летището, както беше уговорено. Това беше много лесно. Не за първи път резервирахме при вас. И определено не за последен път. Наемането на превозно средство е забавно. Скутерите бяха в перфектно състояние. Бихме наемали там отново и отново. Даниел Морлео 2020-03-10
БУРГАС
Map Бургас
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В БУРГАС, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Бургас включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Бургас.

Мотори под наем – Бургас » Онлайн търсене

Бургас мотори под наем » Категории

Бургас наем на мотоциклет » Модели

Бургас » Под наем

Бургас » Информация

Наем на мотоциклет в Бургас предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Бургас или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Бургас и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Бургас и България.

Mотоциклети под наем в Бургас »


Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Бургас.

  Бургас »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Бургас »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Бургас »  Изчислете цена за наем на мотоциклет