БАЛЧИК колела под наем » БАЛЧИК наем на велосипеди

Sun Hi: 
Low: 
10°
Балчик
Temperature5°C
Mon Hi: 
Low: 
11°
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi2016-26-06
Колело под наем в Балчик » Цена на велосипеди под наем » Балчик
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В БАЛЧИК, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Балчик - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Балчик » Онлайн търсене

Балчик Велосипеди под наем » Категории

Балчик Велосипеди под наем » Модели

Балчик » Под наем

Балчик » Информация

Наем на велосипед в Балчик. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Балчик е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Балчик. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Балчик и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Балчик и България.

Колела под наем в Балчик »

На 42 км североизточно от Варна, на 37 км югоизточно от Добрич и на 501 км североизточно от София се намира град Балчик - един от най-живописните градове по българския черноморски бряг. Градът е разположен терасовидно на редица от пясъчни скали и клисури, надвиснали над морето. Тук се намира третото по големина пристанище в България след Варна и Бургас. Балчик привлича туристите с прочутия си царски комплекс с уникалната за целия Балкански полуостров ботаническа градина, и с богатото си куптурно и историческо наследство, което може да бъде почувствано по улиците, в старинните къщи, музеи и галерии. Балчик се очертава като все по-предпочитана туристическа дестинация благодарение на прекрасните си пясъчни плажове, специалния яхт-клуб, който е в процес на изграждане и трите игрища за голф. Наред с неограничените възможности за развлечение, районът се слави и с изобилие от рент а кар и транспортни услуги, тъй като Балчик се намира само на 45 минути от летище Варна. Ако сте избрали Балчик за вашата лятна почивка и ви е необходим бърз и независим начин на превоз в града и до близките курорти Каварна, Албена, и Златни пясъци, може да разчитате на Motoroads.com за вашата бърза и лесна резервация на автомобил под наем в Балчик само с едно кликане онлайн. С кола под наем от Motoroads и факта, че сме на разположение 24 часа в денонощието, ние гарантираме че вашата рент а кар услуга ще е перфектна.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Балчик.

  Балчик »  Велосипеди под наем ПРОМОЦИЯ  

  Балчик »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Балчик »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Балчик »  Изчислете цена за наем на велосипед

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer