БАЛЧИК колела под наем, БАЛЧИК наем на велосипеди

Колело под наем в Балчик » Цена на велосипеди под наем » Балчик
Sat Hi: 
Low: 
30°
25°
Балчик
Temperature26°C
Sun Hi: 
Low: 
30°
23°
Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме! Берт Блокен2017-10-11
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В БАЛЧИК, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Балчик - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Балчик » Онлайн търсене

Балчик Велосипеди под наем » Категории

Балчик Велосипеди под наем » Модели

Балчик » Под наем

Балчик » Информация

Наем на велосипед в Балчик. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Балчик е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Балчик. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Балчик и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Балчик и България.

Колела под наем в Балчик »

На 42 км североизточно от Варна, на 37 км югоизточно от Добрич и на 501 км североизточно от София се намира град Балчик - един от най-живописните градове по българския черноморски бряг. Градът е разположен терасовидно на редица от пясъчни скали и клисури, надвиснали над морето. Тук се намира третото по големина пристанище в България след Варна и Бургас. Балчик привлича туристите с прочутия си царски комплекс с уникалната за целия Балкански полуостров ботаническа градина, и с богатото си куптурно и историческо наследство, което може да бъде почувствано по улиците, в старинните къщи, музеи и галерии. Балчик се очертава като все по-предпочитана туристическа дестинация благодарение на прекрасните си пясъчни плажове, специалния яхт-клуб, който е в процес на изграждане и трите игрища за голф. Наред с неограничените възможности за развлечение, районът се слави и с изобилие от рент а кар и транспортни услуги, тъй като Балчик се намира само на 45 минути от летище Варна. Ако сте избрали Балчик за вашата лятна почивка и ви е необходим бърз и независим начин на превоз в града и до близките курорти Каварна, Албена, и Златни пясъци, може да разчитате на Motoroads.com за вашата бърза и лесна резервация на автомобил под наем в Балчик само с едно кликане онлайн. С кола под наем от Motoroads и факта, че сме на разположение 24 часа в денонощието, ние гарантираме че вашата рент а кар услуга ще е перфектна.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Балчик.

  Балчик »  Велосипеди под наем ПРОМОЦИЯ  

  Балчик »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Балчик »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Балчик »  Изчислете цена за наем на велосипед