ЛЕТИЩЕ СОЛУН колела под наем » ЛЕТИЩЕ СОЛУН наем на велосипеди

Колело под наем в Летище Солун » Цена на велосипеди под наем » Летище Солун
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В ЛЕТИЩЕ СОЛУН, ГЪРЦИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Летище Солун - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Летище Солун » Онлайн търсене

Летище Солун Велосипеди под наем » Категории

Летище Солун Велосипеди под наем » Модели

Летище Солун » Под наем

Летище Солун » Информация

Наем на велосипед в Летище Солун. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Летище Солун е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Летище Солун. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Летище Солун и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Летище Солун и Гърция.

Колела под наем в Летище Солун »

Въздушният трафик към и от втория по големина град в Гърция се обслужва от македонското международно летище Солун. Летището в Солун е разположено на 15 км югоизточно от центъра на града и е второ по големина и третото най-заето летище в Гърция, което обслужва почти 4 милиона пътници на година. Международното летище в Солун предлага директни полети до и от много градове в Европа, както и полети през други градове за Северна Америка. Летището е важна база за компании като Aegean Airlines, Olympic Airlines, Austrian Airlines, British Airways, Lufthansa, Malev, Alitalia и много други международни и вътрешни авиолинии. Има и много нискобюджетни авиолинии, които летят редовно до Солун. Летището в Солун предлага също така директни полети до други градове в Гърция и островите Крит, Родес, Санторини и Миконос. Въпреки че летището се обслужва от таксита и публичния транспорт, най-удобния и бърз начин до сърцето на оживения град е с кола под наем и ще имате възможността да разгледате забележителностите, които предлага тази уникална историческа и културна столица. Motoroads.com е на разположение 24 часа на ден, 7 дни в седмицата за вашата семейна почивка или бизнес пътуване. Motoroads предлага едни от най-конкурентните цени и преференциални условия на пазара. Благодарение на онлайн калкулатора и онлайн системата за резервиране можете веднага да получите цената за вашето пътуване и да резервирате колата, която предпочитате. За да достигнете Халкидики поемете по националната магистрала, която ще ви отведе до входа на първия полуостров Касандра и неговите красиви плажове и изключителни крайбрежни курорти. Оттам можете да се придвижите до другите два полуострова Ситония и Атос. Пътуването до Атина отнема 6-7 часа, 516 км. За да достигнете българската столица София ще ви отнеме около 5 часа ако тръгнете на север по международния път Е79. За три часа и половина ще стигнете до ски -курорта Банско, който се намира североизточно на около 250 км от летище Солун.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Летище Солун.

  Летище Солун »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Летище Солун »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Летище Солун »  Изчислете цена за наем на велосипед

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Fri   Sat Летище Солун
Hi: 28° Hi: 24° Temperature 30°C
Low: 21° Low: 20°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi2016-26-06