СТАРА ЗАГОРА колела под наем » СТАРА ЗАГОРА наем на велосипеди

Wed Hi: 
Low: 
17°
Стара Загора
Temperature16°C
Thu Hi: 
Low: 
14°
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi2016-26-06
Колело под наем в Стара Загора » Цена на велосипеди под наем » Стара Загора
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В СТАРА ЗАГОРА, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Стара Загора - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Стара Загора » Онлайн търсене

Стара Загора Велосипеди под наем » Категории

Стара Загора Велосипеди под наем » Модели

Стара Загора » Под наем

Стара Загора » Информация

Наем на велосипед в Стара Загора. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Стара Загора е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Стара Загора. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Стара Загора и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Стара Загора и България.

Колела под наем в Стара Загора »

Стара Загора е шестият по големина град в България и един от нейните регионални центрове. Разположен е на 231 км югоизточно от София, на 90 км североизточно от Пловдив, на 66 км югозападно от Сливен и на 35 км югоизточно от Казанлък. Стара загора е главен транспортен център с важни археологически паметници от Неолита, богата история и съвременно излъчване и атмосфера, които могат да бъдат почувствани по озеленените булеварди и в оживените кафенета на града. Ако се нуждаете от бързо рент а кар решение в Стара Загора, Motoroads е на разположение във всеки един аспект – от изключително лесния начин за онлайн резервиране на кола под наем и едни от най-конкурентните цени и преференциални условия на рент а кар пазара, до нашето прословуто обслужване 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Нужно е само едно онлайн търсене на предпочитаната от вас кола под наем, за да откриете най-изгодната рент а кар оферта от дългия ни списък с коли под наем в Стара Загора и само едно натискане на клавиатурата, за да наемете желания от вас автомобил.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Стара Загора.

  Стара Загора »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Стара Загора »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Стара Загора »  Изчислете цена за наем на велосипед

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer