СВЕТИ КОНСТАНТИН мотори под наем, СВЕТИ КОНСТАНТИН наем на мотоциклети

Mотор под наем в Свети Константин » Цена на мотоциклети под наем » Свети Константин
Hi: 
Low: 

Свети Константин
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Всичко мина добре ! Много добра поддръжка от пункта за отдаване под наем в Малага, самият мотоциклет е почти нов и в много добро състояние. октомври 2023 г Себастиан2023-02-11
СВЕТИ КОНСТАНТИН
Map Свети Константин
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В СВЕТИ КОНСТАНТИН, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Свети Константин включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Свети Константин.

Мотори под наем – Свети Константин » Онлайн търсене

Свети Константин мотори под наем » Категории

Свети Константин наем на мотоциклет » Модели

Свети Константин » Под наем

Свети Константин » Информация

Наем на мотоциклет в Свети Константин предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Свети Константин или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Свети Константин и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Свети Константин и България.

Mотоциклети под наем в Свети Константин »

Св. Константин и Елена е най-старият морски курорт в България. Намира се на около 10 км североизточно от Варна и на 8 км южно от Златни пясъци. Курортът има дългогодишни традиции в хотелиерството и се намира сред естествен парк с малки песъчни заливи и разпръснати канари над морето, лечебни минерални извори, тихи съвременни хотели, ваканционни вили и къщи. Това са основните причини Св. Константин и Елена да е толкова популярен морски курорт, особено за семейства и летовници, който искат да избегнат шумните черноморски курорти. В допълнение към спокойната атмосфера на Св. Константин и Елена са всички видове услуги, предлагани на туристите, включително и рент а кар. Ако искате да наемете кола в Свети Константин и Елена, Motoroads предлага едни от най-изгодните онлайн рент а кар цени и много лесен начин да резервирате желания от вас автомобил под наем само с няколко натискания на клавиатурата. С кола под наем в Свети Константин и Елена ще може спокойно и удобно да разгледате морската столица на България - Варна, чийто център е само на 12 км от курорта. Може да посетите двореца в Ексиновград или да пътувате удобно до летище Варна, отдалечено само на 22 км и да върнете там колата, която сте наели за да хванете полета си.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Свети Константин.

  Свети Константин »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Свети Константин »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Свети Константин »  Изчислете цена за наем на мотоциклет