ЛЕТИЩЕ АТАТЮРК ИСТАНБУЛ мотори под наем » ЛЕТИЩЕ АТАТЮРК ИСТАНБУЛ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Летище Ататюрк Истанбул » Цена на мотоциклети под наем » Летище Ататюрк Истанбул
ЛЕТИЩЕ АТАТЮРК ИСТАНБУЛ
Map Летище Ататюрк Истанбул
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛЕТИЩЕ АТАТЮРК ИСТАНБУЛ, ТУРЦИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Летище Ататюрк Истанбул включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Летище Ататюрк Истанбул.

Мотори под наем – Летище Ататюрк Истанбул » Онлайн търсене

Летище Ататюрк Истанбул мотори под наем » Категории

Летище Ататюрк Истанбул наем на мотоциклет » Модели

Летище Ататюрк Истанбул » Под наем

Летище Ататюрк Истанбул » Информация

Наем на мотоциклет в Летище Ататюрк Истанбул предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Летище Ататюрк Истанбул или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Летище Ататюрк Истанбул и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Летище Ататюрк Истанбул и Турция.

Mотоциклети под наем в Летище Ататюрк Истанбул »

Като най-големия град в Турция, Истанбул може да се похвали с две международни летища - Ататюрк и Сабиха Гьокчен. Летище Ататюрк е най-голямото в Турция, а и едно от най-големите в целия район на Балканите и Близкия Изток. Намира се на 23 км на запад от центъра на града, в европейската му част. Най-бързият начин да стигнете до Истанбул от летището е с кола под наем, което отнема само половин час. Летище Ататюрк е не само вход към многомилионния град, но и важен транспортен център за полети от Европа, Близкия Изток, Северна Африка, Съединените Щати и Азия. Повечето от тези полети са директни и се извършват от над 100 авиокомпании, включително и чартърни такива. Имайки предвид процъфтяващата турска икономика и туризъм и бързо увеличаващият се международен и вътрешен пътнически поток, се очаква летище Ататюрк да се нареди сред 40-те най-натоварени летища в света по отношение на общия пътнически трафик. Второто летище на Истанбул - Сабиха Гьокчен, е разположено в азиатската част на мегаполиса, на 40 км от неговия център. Това е най-новото летище на Истанбул и се ползва най-вече като помощно за летище Ататюрк. Сабиха Гьокчен се обслужва главно от вътрешни полети и нискобюджетни чартърни авиокомпании като Easy Jet, German Wings, Condor, MyAir, Corendon и Air Arabia. С увеличаващия се пътнически поток от България за Турция и от Турция за България, търсенето на конкурентни и надеждни рент а кар услуги на летищата в Истанбул се увеличава постоянно. Motoroads има уникалната възможност да предостави на своите рент а кар клиенти не само най-конкуретните оферти за коли под наем на всички български летища, но и рент а кар услуги, на които можете да разчитате 24 часа, 7 дни в седмицата на което и да е летище в Истанбул. Една кола под наем на летището в Истанбул определено е идеалното допълнение към всяка почивка в Турция. Така че насладете се на удоволствията на Истанбул със специалните предложения за коли под наем от motoroads.com. С нашите рент а кар оферти на летище Ататюрк или Сабиха Гьокчен можете да имате пълна гъвкавост и свобода да изследвате този велик град и околността. Спестете време и резервирайте вашият автомобил под наем на летище Истанбул с Motoroads като проверите нашият онлайн автопарк и рент а кар наличност по-долу, защото така със сигурност ще използвате вашето време в Истанбул най-пълноценно.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Летище Ататюрк Истанбул.

  Летище Ататюрк Истанбул »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Летище Ататюрк Истанбул »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Летище Ататюрк Истанбул »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
"
Really enjoyed my riding around the mountains near Sofia with my 650GS from Motoroads. They were really easy to deal with, the bike was great, and I fully recommend them. Mike Mike Garben2018-13-06