РУСЕ колела под наем, РУСЕ наем на велосипеди

Колело под наем в Русе » Цена на велосипеди под наем » Русе
Hi: 
Low: 

Русе
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме! Берт Блокен2017-10-11
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В РУСЕ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Русе - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Русе » Онлайн търсене

Русе Велосипеди под наем » Категории

Русе Велосипеди под наем » Модели

Русе » Под наем

Русе » Информация

Наем на велосипед в Русе. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Русе е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Русе. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Русе и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Русе и България.

Колела под наем в Русе »

Русе е петият по големина град в България. Rазположен е на десния бряг на река Дунав, срещу румънския град Гюргево, на 320 км северозападно от столицата София и на 203 км северозападно от Варна. Освен че е най-голямото речно пристанище на България, със значителна роля в международната търговия на страната, Русе е и важен транспортен център, през който минава главния трафик до Букурещ. Motoroads предлага редовни доставки на коли под наем от Русе до летище Банеаса в Букурещ поради постоянно нарастващия междуграничен трафик между България и Румъния. Важен културен център с оживен нощен живот, Русе е също така отправна точка за туристически обиколки из областта. Ако искате да разгледате околността с кола под наем, рент а кар системата за резервиране на Motoroads предлага лесен и сигурен начин да запазите предпочитания автомобил под наем в Русе в реално време. Силистра е лесно достъпна от Русе по път 21 в източна посока. Русе е на 2 часа път с кола от Варна и на час и половина от Велико Търново по магистрала E85 в южна посока. За да стигнете до Плевен, е необходимо да поемете по E85 до Бяла, а оттам по магистрала E83.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Русе.

  Русе »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Русе »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Русе »  Изчислете цена за наем на велосипед