РУСЕ колела под наем, РУСЕ наем на велосипеди

Колело под наем в Русе » Цена на велосипеди под наем » Русе
Mon Hi: 
Low: 
16°
Русе
Temperature17°C
Tue Hi: 
Low: 
15°
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi2016-26-06
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В РУСЕ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Русе - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Русе » Онлайн търсене

Русе Велосипеди под наем » Категории

Русе Велосипеди под наем » Модели

Русе » Под наем

Русе » Информация

Наем на велосипед в Русе. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Русе е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Русе. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Русе и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Русе и България.

Колела под наем в Русе »

Русе е петият по големина град в България. Rазположен е на десния бряг на река Дунав, срещу румънския град Гюргево, на 320 км северозападно от столицата София и на 203 км северозападно от Варна. Освен че е най-голямото речно пристанище на България, със значителна роля в международната търговия на страната, Русе е и важен транспортен център, през който минава главния трафик до Букурещ. Motoroads предлага редовни доставки на коли под наем от Русе до летище Банеаса в Букурещ поради постоянно нарастващия междуграничен трафик между България и Румъния. Важен културен център с оживен нощен живот, Русе е също така отправна точка за туристически обиколки из областта. Ако искате да разгледате околността с кола под наем, рент а кар системата за резервиране на Motoroads предлага лесен и сигурен начин да запазите предпочитания автомобил под наем в Русе в реално време. Силистра е лесно достъпна от Русе по път 21 в източна посока. Русе е на 2 часа път с кола от Варна и на час и половина от Велико Търново по магистрала E85 в южна посока. За да стигнете до Плевен, е необходимо да поемете по E85 до Бяла, а оттам по магистрала E83.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Русе.

  Русе »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Русе »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Русе »  Изчислете цена за наем на велосипед