БУКУРЕЩ мотори под наем » БУКУРЕЩ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Букурещ » Цена на мотоциклети под наем » Букурещ
БУКУРЕЩ
Map Букурещ
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В БУКУРЕЩ, РУМЪНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Букурещ включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Букурещ.

Мотори под наем – Букурещ » Онлайн търсене

Букурещ мотори под наем » Категории

Букурещ наем на мотоциклет » Модели

Букурещ » Под наем

Букурещ » Информация

Наем на мотоциклет в Букурещ предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Букурещ или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Букурещ и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Букурещ и Румъния.

Mотоциклети под наем в Букурещ »

Столицата на Румъния е разположена в югоизточната част на страната, между Карпатите и Черно море. Букурещ е град, който всеки трябва да посети. Като столица на Румъния, Букурещ е и най-големият промишлен, търговски и културен център на страната и един от най-важните транспортни центрове за цяла Източна Европа. Но Букурещ не е само най-развитият в икономическо отношение град в северната ни съседка. Той е и многостранен културен център, в който е налице интересна смесица между френски дворци в бароков стил, останки от средновековни храмове, византийски църкви, сиви комплекси от блокове, съвременни офис сгради, и дълги, обточени с дървета булеварди. Това удивително архитектурно богатство трябва да бъде видяно и преживяно – от втората по големина административна сграда в света, Палата на парламента, до множеството отлични музеи, изискани галерии, препълнени театри, и светски паркове. Букурещ е и отправна точка за пътувания във вътрешността на страната. Най-големият град в Румъния има добри транспортни връзки с повечето европейски столици и с най-големите градове в Румъния, както и една от най-дългите мрежи за градски транспорт в Европа. И въпреки това, най-добрият начин да се насладите на вашето пътуване в Букурещ е да го направите с кола под наем. Motoroads.com прави наемането на кола в Букурещ много достъпно и лесно за изпълнение начинание. Едно бързо търсене в секцията за коли под наем на motoroads.com и може да сте сигурни, че сте намерили едни от най-конкурентните рент а кар цени за Букурещ, любезно и експедитивно обслужване и съвременен модел кола под наем в отлично състояние за вашата идеална почивка в този изумителен град, или за да посетите вътрешността на Румъния или дори съседна България. За да стигнете от Букурещ до Гюргево с кола под наем, е необходимо да хванете път Е20 на юг. За да стигнете до Констанца, поемете по магистрала А2 на изток. За да стигнете от Букурещ до Брасов, поемете по път Е15 на север.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Букурещ.

  Букурещ »  Мотори под наем на ПРОМОЦИЯ  

  Букурещ »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Букурещ »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Букурещ »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Mon   Tue Букурещ
Hi: 25° Hi: 25° Temperature 22°C
Low: 13° Low: 15°
"
Really enjoyed my riding around the mountains near Sofia with my 650GS from Motoroads. They were really easy to deal with, the bike was great, and I fully recommend them. Mike Mike Garben2018-13-06