БУКУРЕЩ мотори под наем, БУКУРЕЩ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Букурещ » Цена на мотоциклети под наем » Букурещ
Tue Hi: 
Low: 
14°
Букурещ
Temperature8°C
Wed Hi: 
Low: 
17°
Sehr zu empfehlen. Die Motorräder waren neuwertig und in einem sehr guten technischen Zustand. Sehr nettes und zuvorkommendes Personal an der Vermietstation. Kostenloser Shuttlebus vom Flughafen. Alles bestens Helmut 2019-29-03
БУКУРЕЩ
Map Букурещ
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В БУКУРЕЩ, РУМЪНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Букурещ включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Букурещ.

Мотори под наем – Букурещ » Онлайн търсене

Букурещ мотори под наем » Категории

Букурещ наем на мотоциклет » Модели

Букурещ » Под наем

Букурещ » Информация

Наем на мотоциклет в Букурещ предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Букурещ или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Букурещ и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Букурещ и Румъния.

Mотоциклети под наем в Букурещ »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Букурещ.

  Букурещ »  Мотори под наем на ПРОМОЦИЯ  

  Букурещ »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Букурещ »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Букурещ »  Изчислете цена за наем на мотоциклет