БЛАГОЕВГРАД мотори под наем, БЛАГОЕВГРАД наем на мотоциклети

Mотор под наем в Благоевград » Цена на мотоциклети под наем » Благоевград
Sat Hi: 
Low: 
25°
21°
Благоевград
Temperature30°C
Sun Hi: 
Low: 
27°
21°
Наехме 4 велосипеда, за да обиколим Хърватия, Черна гора и Босна през 2024 г. Хората от Motoroads бяха много отзивчиви и проактивни. Когато моторът ми имаше проблем с SW, те изпратиха резервен велосипед направо до мястото, където бях, така че да не губя време поради проблема. Когато счупих предно стъкло, те проявиха разбиране и намериха разумна цена за смяната. Страхотно изживяване, страхотни мотори, страхотни хора. Ще ги препоръча по всяко време. Йосе АМ2024-29-06
БЛАГОЕВГРАД
Map Благоевград
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В БЛАГОЕВГРАД, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Благоевград включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Благоевград.

Мотори под наем – Благоевград » Онлайн търсене

Благоевград мотори под наем » Категории

Благоевград наем на мотоциклет » Модели

Благоевград » Под наем

Благоевград » Информация

Наем на мотоциклет в Благоевград предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Благоевград или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Благоевград и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Благоевград и България.

Mотоциклети под наем в Благоевград »

Оживеният университетски град Благоевград се намира на 100 км южно от София, на 53 км северозападно от Разлог, на 60 км северозападно от известния ски курорт Банско и на 65 км северно от Сандански. С живописния си старинен квартал и модерен център, Благоевград е идеалното място за всякакви социални контакти – от чуждестранните студенти от Американския университет до Пиринския туристически форум. Със своя ярък куптурен живот, богато наследство и удобните траснпортни връзки с останалата част от Пирин планина, Благоевград е и идеалното място, от което може да се разгледа района. Ако търсите бързо и надеждно решение за кола под наем в Благоевград, разгледайте специалните рент а кар оферти за Благоевград от Motoroads по-долу и резервирайте кола под наем в реално време, като използвате нашата лесна и сигурна онлайн резервационна система за коли под наем.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Благоевград.

  Благоевград »  Мотори под наем на ПРОМОЦИЯ  

  Благоевград »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Благоевград »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Благоевград »  Изчислете цена за наем на мотоциклет