АЛБЕНА колела под наем, АЛБЕНА наем на велосипеди

Колело под наем в Албена » Цена на велосипеди под наем » Албена
Thu Hi: 
Low: 
16°
12°
Албена
Temperature22°C
Fri Hi: 
Low: 
14°
12°
Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме! Берт Блокен2017-10-11
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В АЛБЕНА, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Албена - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Албена » Онлайн търсене

Албена Велосипеди под наем » Категории

Албена Велосипеди под наем » Модели

Албена » Под наем

Албена » Информация

Наем на велосипед в Албена. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Албена е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Албена. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Албена и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Албена и България.

Колела под наем в Албена »

Албена е един от най-красивите и обновени курорти по северното българско крайбрежие. Албена се намира на 32 км северно от Варна и на 12 км югозападно от Балчик в северната част на Варненския залив. Курортът е известен с дългата си 6 км пясъчна ивица, чудесни плажове, кристално море, многобройни първокласни хотели с всички необходими удобства, и разнообразие от спортни услуги, които можете да намерите само в Албена. Ако сте избрали Албена за вашата почивка и ви е необходима кола под наем, Motoroads предлага едни от най-конкурентните цени и преференциални условия на пазара. Чрез онлайн калкулатора и онлайн системата за резервиране можете веднага да получите цената за кола под наем и да резервирате автомобила, който сте харесали за да посетите запазеното теке в Оброчище, минералните извори в Кранево, или Златни пясъци. Албена е на 30 км от летище Варна, което се равнява на 50 минути по магистрала Е87. За целта трябва да направите десен завой на изхода на Варна по А2.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Албена.

  Албена »  Велосипеди под наем ПРОМОЦИЯ  

  Албена »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Албена »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Албена »  Изчислете цена за наем на велосипед