АЛБЕНА колела под наем » АЛБЕНА наем на велосипеди

Wed Hi: 
Low: 
12°
Албена
Temperature7°C
Thu Hi: 
Low: 
11°
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi2016-26-06
Колело под наем в Албена » Цена на велосипеди под наем » Албена
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В АЛБЕНА, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Албена - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Албена » Онлайн търсене

Албена Велосипеди под наем » Категории

Албена Велосипеди под наем » Модели

Албена » Под наем

Албена » Информация

Наем на велосипед в Албена. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Албена е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Албена. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Албена и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Албена и България.

Колела под наем в Албена »

Албена е един от най-красивите и обновени курорти по северното българско крайбрежие. Албена се намира на 32 км северно от Варна и на 12 км югозападно от Балчик в северната част на Варненския залив. Курортът е известен с дългата си 6 км пясъчна ивица, чудесни плажове, кристално море, многобройни първокласни хотели с всички необходими удобства, и разнообразие от спортни услуги, които можете да намерите само в Албена. Ако сте избрали Албена за вашата почивка и ви е необходима кола под наем, Motoroads предлага едни от най-конкурентните цени и преференциални условия на пазара. Чрез онлайн калкулатора и онлайн системата за резервиране можете веднага да получите цената за кола под наем и да резервирате автомобила, който сте харесали за да посетите запазеното теке в Оброчище, минералните извори в Кранево, или Златни пясъци. Албена е на 30 км от летище Варна, което се равнява на 50 минути по магистрала Е87. За целта трябва да направите десен завой на изхода на Варна по А2.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Албена.

  Албена »  Велосипеди под наем ПРОМОЦИЯ  

  Албена »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Албена »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Албена »  Изчислете цена за наем на велосипед

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer