ТЕТЕВЕН коли под наем, ТЕТЕВЕН рент а кар

Тетевен коли под наем »  Автомобил под наем » Тетевен
Hi: 
Low: 

Тетевен
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Надежден автомобил под наем с ексклузивна опция за вземане или връщане на автомобила във всеки един град в България, дори и малък, срещу разумна допълнителна такса. Политика за семейства, тъй като те са единствените, които не таксуват допълнително за детски седалки! Джакомо2024-20-04
ТЕТЕВЕН
Map Тетевен
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ТЕТЕВЕН. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ТЕТЕВЕН - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ТЕТЕВЕН  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ТЕТЕВЕН! Тетевен.

Тетевен Коли под наем » Онлайн търсене

Тетевен Автомобили под наем » Категории

Тетевен Автомобили под наем » Модели

Тетевен » Информация

Тетевен е един от най-живописните български градове. Обграден е от високи планини и е разположен в подножието на Стара планина, в долината на река Вит. Намира се на 120 км североизточно от София, на 74 км югозападно от Ловеч и на 60 км западно от Троян. Тетевен привлича посетителите с красивите си къщи, оживен пазар и впечатляващата природа: пещери; многовековни гори и зелени ливади; вертикални скали и водопади. Тетевен е чудесна отправна точка за обиколки в областта. Ако наемете кола, може да разгледате известното село Рибарица на 12 км от града или пещерата Съева дупка на 25 км северно от Тетевен. Motoroads.com е без съмнение мястото, където изключително лесно и бързо може да наемете кола. Използвайки нашата сигурна, лесна и ефективна резервационна система за коли под наем, вие ще получите едни от най-конкурентните рент а кар оферти и потвърждение на наличността на предпочитания от вас автомобил под наем в Тетевен в реално време. Прибавете към това и нашето пословично обслужване 24 часа на ден, 7 дни в седмицата и може да сте сигурни, че ще получите рент а кар услуга без еквивалент в града.

  Тетевен »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Тетевен »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Тетевен »  Коли под наем ЦЕНИ 

  • Тетевен » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Тетевенне е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ТЕТЕВЕН КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » рент а кар
Резервацията Ви за кола под наем в се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » коли под наем
Нашите цени за коли под наем в включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » рент а кар
Всички коли под наем в имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » рент а кар
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем.