ТЕТЕВЕН коли под наем » ТЕТЕВЕН наем на автомобили » Рент а кар

Тетевен коли под наем »  Автомобил под наем » Тетевен
ТЕТЕВЕН
Map Тетевен
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ТЕТЕВЕН. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ТЕТЕВЕН - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ТЕТЕВЕН  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ТЕТЕВЕН! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Тетевен.

Тетевен Коли под наем » Онлайн търсене

Тетевен Автомобили под наем » Категории

Тетевен Автомобили под наем » Модели

Тетевен » Информация

Тетевен е един от най-живописните български градове. Обграден е от високи планини и е разположен в подножието на Стара планина, в долината на река Вит. Намира се на 120 км североизточно от София, на 74 км югозападно от Ловеч и на 60 км западно от Троян. Тетевен привлича посетителите с красивите си къщи, оживен пазар и впечатляващата природа: пещери; многовековни гори и зелени ливади; вертикални скали и водопади. Тетевен е чудесна отправна точка за обиколки в областта. Ако наемете кола, може да разгледате известното село Рибарица на 12 км от града или пещерата Съева дупка на 25 км северно от Тетевен. Motoroads.com е без съмнение мястото, където изключително лесно и бързо може да наемете кола. Използвайки нашата сигурна, лесна и ефективна резервационна система за коли под наем, вие ще получите едни от най-конкурентните рент а кар оферти и потвърждение на наличността на предпочитания от вас автомобил под наем в Тетевен в реално време. Прибавете към това и нашето пословично обслужване 24 часа на ден, 7 дни в седмицата и може да сте сигурни, че ще получите рент а кар услуга без еквивалент в града.

  Тетевен »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Тетевен »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Тетевен »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Тетевен »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

  • Тетевен » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Тетевен не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук
Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer

ТЕТЕВЕН КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ТЕТЕВЕН:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Тетевен коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Тетевен.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Тетевен коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Тетевен се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Тетевен.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Тетевен коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Тетевен. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Тетевен и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Тетевен коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Тетевен включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Тетевен коли под наем
Всички коли под наем в Тетевен имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Тетевен коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Тетевен коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Тетевен.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Тетевен коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Тетевен.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Тетевен коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Тетевен коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Тетевен.

Mon   Tue Тетевен
Hi: 20° Hi: 18° Temperature 9°C
Low: 12° Low: 13°
"
Wonderful service from start to finish, lovely car too, ideal for two small children, we were given two free car seats which were really good maxicosy ones and fitted for us. Such lovely customer service, thank you again, we had a great holiday in Bulgaria. Rowena2018-20-06