КОВАЧЕВИЦА коли под наем » КОВАЧЕВИЦА наем на автомобили » Рент а кар

Sun   Mon Ковачевица
Hi: 24° Hi: 23° Temperature 15°C
Low: 14° Low: 14°
The cars are in perfect condition. The staff of the company treat very well the clients with professionally attitude. Definitely I recommend this rental company. Mark Valchev2018-21-07
Ковачевица коли под наем »  Автомобил под наем » Ковачевица
КОВАЧЕВИЦА
Map Ковачевица
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в КОВАЧЕВИЦА. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в КОВАЧЕВИЦА - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. КОВАЧЕВИЦА  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В КОВАЧЕВИЦА! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Ковачевица.

Ковачевица Коли под наем » Онлайн търсене

Ковачевица Автомобили под наем » Категории

Ковачевица Автомобили под наем » Модели

Ковачевица » Информация

Село Ковачевица е разположено в най-югозападната част на Родопите, на около 24 километра източно от Гоце Делчев и на 119 км от столицата София. Ковачевица е уникален архитектурен и исторически резерват, чиито живописни гледки и стари възрожденски къщи с почти докосващи се покриви от каменни плочи, със сигурност ще омагьосат всеки посетител. Някои от най-красивите къщи са превърнати в хотели и предлагат уюта на традиционната българска къща и специалитетите на оригиналната родопска кухня. За съжаление това закътано селско кътче рядко се обслужва от автобуси и наемането на кола остава най-добрата опция да изследвате тази уникална част на България. Ако се нуждаете от кола под наем в Ковачевица, за нас ще бъде удоволствие да организираме целия ви рент а кар в това автентично българско село. Онлайн резервационната система на Motoroads за коли под наем е вашият портал към бързото и сигурно наемане на автомобил в Ковачевица. Ако резервирате кола под наем в Ковачевица с нас, вие не само получавате едни от най-конкурентните рент а кар цени и моментално потвърждение за наличност, но и нашето забележително обслужване и поддръжка 24 часа на ден 7 дни в седмицата.

  Ковачевица »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Ковачевица »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Ковачевица »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Ковачевица »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

  • Ковачевица » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Ковачевица не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук
Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer

КОВАЧЕВИЦА КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В КОВАЧЕВИЦА:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Ковачевица коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Ковачевица.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Ковачевица коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Ковачевица се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Ковачевица.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Ковачевица коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Ковачевица. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Ковачевица и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Ковачевица коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Ковачевица включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Ковачевица коли под наем
Всички коли под наем в Ковачевица имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Ковачевица коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Ковачевица коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Ковачевица.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Ковачевица коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Ковачевица.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Ковачевица коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Ковачевица коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Ковачевица.