ЛЕТИЩЕ ТОРОНТО коли под наем, ЛЕТИЩЕ ТОРОНТО рент а кар

Летище Торонто коли под наем »  Автомобил под наем » Летище Торонто
Mon Hi: 
Low: 
21°
16°
Летище Торонто
Temperature19°C
Tue Hi: 
Low: 
21°
19°
Наехме кола за първи път, оказа се, че процедурата е много лесна и удобна. Докараха ни колата пред хотела и успяхме да тръгнем по-рано от предвиденото. Получихме Форд Фиеста. Колата беше в отлично състояние, добре поддържана. Като цяло положителен опит, можем да препоръчаме! Александр2019-13-08
ЛЕТИЩЕ ТОРОНТО
Map Летище Торонто
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ЛЕТИЩЕ ТОРОНТО. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ЛЕТИЩЕ ТОРОНТО - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ЛЕТИЩЕ ТОРОНТО  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ЛЕТИЩЕ ТОРОНТО! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Летище Торонто.

Летище Торонто Коли под наем » Онлайн търсене

Летище Торонто Автомобили под наем » Категории

Летище Торонто Автомобили под наем » Модели

Летище Торонто » Информация

Международното Летище Пиърсън в Торонто YYZ е най-голямото в провинция Онтарио и въобще в Канада. Летището е разположено на 29 километра северозападно от центъра на Торонто и може да се достигне с обществен транспорт (метро до станция Киплинг и после автобус до летището) или с кола / такси последователно по магистрала 427 и 401. В момента международното летище Пиърсън в Торонто има два функциониращи терминала - 1 и 3.Терминал 1 обслужва вътрешни полети от / до Канада и Америка, а терминал 3 обслужва предимно международни презокеански полети. Летище Пиърсън предлага най-съвременни условия за свойте пътници - ВИП зала, наем на лимузина, рент а кар сървиз, обществен транспорт, ресторанти с различни видове кухня, безмитни магазини, туристически и информационни бюра, гише за опаковане на багаж. Motoroads предлага евтини коли под наем на летище Пиърсън в Торонто и трансфери до центъра на града.

  Летище Торонто »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Летище Торонто »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Летище Торонто »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Летище Торонто » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Летище Торонто не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ЛЕТИЩЕ ТОРОНТО КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ЛЕТИЩЕ ТОРОНТО:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Летище Торонто коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Летище Торонто.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Летище Торонто коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Летище Торонто се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Летище Торонто.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Летище Торонто коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Летище Торонто. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Летище Торонто и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Летище Торонто коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Летище Торонто включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Летище Торонто коли под наем
Всички коли под наем в Летище Торонто имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Летище Торонто коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Летище Торонто коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Летище Торонто.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Летище Торонто коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Летище Торонто.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Летище Торонто коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Летище Торонто коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Летище Торонто.