САРДИНИЯ - КАЛЯРИ мотори под наем » САРДИНИЯ - КАЛЯРИ наем на мотоциклети

Tue   Wed Сардиния - Каляри
Hi: 29° Hi: 30° Temperature 26°C
Low: 23° Low: 22°
Rented a BMW 1200 GS Motoroads Barcelona for a 6 day trip Pyrenees. Maria of Motoroads is very helpfull in the planning, answering questions and solving problems. Good service of Motoroads and quick answers on e-mails. I can recommend Motoroads, ask for Maria! Don't forget the N260 in your route, a perfect road for bikers. Robert2018-07-07
Mотор под наем в Сардиния - Каляри » Цена на мотоциклети под наем » Сардиния - Каляри
САРДИНИЯ - КАЛЯРИ
Map Сардиния - Каляри
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В САРДИНИЯ - КАЛЯРИ, ИТАЛИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Сардиния - Каляри включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Сардиния - Каляри.

Мотори под наем – Сардиния - Каляри » Онлайн търсене

Сардиния - Каляри мотори под наем » Категории

Сардиния - Каляри наем на мотоциклет » Модели

Сардиния - Каляри » Информация

Наем на мотоциклет в Сардиния - Каляри предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Сардиния - Каляри или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Сардиния - Каляри и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Сардиния - Каляри и Италия.

Mотоциклети под наем в Сардиния - Каляри »

По-близо до Африка отколкото до Италия, остров Сардиния е вторият по големина в Средиземно море след Сицилия. Той ще ви заплени със суровата си природа, скалисто крайбрежие и някои от най-ослепителните и съблазнителни плажове на Средиземно море, намиращи се в близост до елитни курорти и хотели, модни магазини, страхотни ресторанти и барове. Някога кръстопът на империите, плавали през Средиземноморието, Сардиния е културна смесица, където ще срещнете и 7000 кули от бронзовата епоха - удивителните нураги, праисторически "гигантски" гробници, кули и поселища от бронзовата епоха. За разлика от континенталната част на Италия, Сардиния има по-скоро оскъдни образци на изкуството и архитектурата, а релефът ѝ е предимно див и планински, покрит с килим от гъсто растящи вечнозелени храсти. Големите разстояния, пръснатите по целия остров уникални праисторически забележителности, уединените заливи с най-синьото синьо и безбройните снежнобели пясъчни плажове правят Сардиния идеална за опознаване с мотоциклет или скутер под наем. Най-дивият средиземноморски остров се слави с превъзходни места за гмуркане, множество живописни крайбрежни пътища, както и с една от най-добрите кулинарни традиции в южната част на Европа и е най-добре да бъде разгледан на път. Остров, на който овцете са господари на пътищата и са повече от хората, Сардиния е идеалното място да избягате от всичко с вашия мотоциклет или скутер под наем. За желаещите да усетят уникалната атмосфера на острова, ние предлагаме мотори под наем в Каляри - столицата на Сардиния и основен пункт за пристигащите и заминаващи туристи. Древен град с дълга история, Каляри се намира в южната част на острова и е смесица между забързан, оживен столичен град с неподражаем парти живот и място, потопено в римски руини, музеи, църкви и галерии, едновременно модерна туристическа дестинация, но и старомоден, чудат средиземноморски град, просмукан от древна история и отличителни традиции, където можете да се насладите на пътуване назад във времето. Ако търсите мотор или скутер под наем в най-големия град на остров Сардиния, не търсете повече. Вземете своя мотоциклет под наем в Каляри и се насладете на всички съкровища на този живописен град и остров Сардиния със свое собствено темпо, защото това бижу чака да бъде открито - със своите спиращи дъха пътища, виещи се на високи скали, с дивите си планини и с живописните гледки към Средиземно море, а най-добрият начин да го направите е с мотоциклет или скутер под наем.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Сардиния - Каляри.

  Сардиния - Каляри »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Сардиния - Каляри »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Сардиния - Каляри »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer