КАН мотори под наем » КАН наем на мотоциклети

Tue   Wed Кан
Hi: 27° Hi: 28° Temperature 25°C
Low: 22° Low: 24°
Rented a BMW 1200 GS Motoroads Barcelona for a 6 day trip Pyrenees. Maria of Motoroads is very helpfull in the planning, answering questions and solving problems. Good service of Motoroads and quick answers on e-mails. I can recommend Motoroads, ask for Maria! Don't forget the N260 in your route, a perfect road for bikers. Robert2018-07-07
Mотор под наем в Кан » Цена на мотоциклети под наем » Кан
КАН
Map Кан
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В КАН, ФРАНЦИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Кан включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Кан.

Мотори под наем – Кан » Онлайн търсене

Кан мотори под наем » Категории

Кан наем на мотоциклет » Модели

Кан » Под наем

Кан » Информация

Наем на мотоциклет в Кан предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Кан или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Кан и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Кан и Франция.

Mотоциклети под наем в Кан »

Дом на Международния филмов фестивал, който ежегодно привлича звезди от цял ​​свят, Кан безспорно е перлата в короната на Кот д’Азур. Намиращ се на 24 км югозападно от главното летище на Ница Кот д’Азур и на 8 км от основното частно френско летище – летището на Кан-Mandelieu, Кан е много повече от синоним на едноименния Международен филмов фестивал. Градът е истинско находище за своите гости – освен световно-известните булеварди, пазещи спомена за много знаменитости, тук ще намерите луксозно яхтено пристанище, оживен нощен живот, очарователен Стар град (Le Suquet), от който се откриват зашеметяващи гледки към целия Кот д’Азур, някои от най-добрите места за пазаруване и отлични пясъчни плажове. Малко градове могат да се похвалят с така ослепителни улици като Ла Кроазет в Кан, известна с дизайнерските си магазини и някои от най-добрите ресторанти в света. Като водеща дестинация на Френската Ривиера, Кан дължи световната си репутация на качеството и разнообразието от услуги, които предлага на своите посетители, включително най-новите мотоциклети БМВ и висок клас скутери под наем. Един мотоциклет или скутер под наем в град, в който паркирането е трудна задача и струва цяло състояние, е безспорно най-ефективният и удобен начин за придвижване. Мотор под наем ви дава свободата да използвате града като отправна точка към вътрешността, да опознаете прекрасните тихи селища, закътани плажове и заливи и да се насладите на уникалната флора и фауна. За тези, които искат да усетят неподправения чар на Франция и стария Кан в комбинация с динамичната му съвременна култура, са нашите предложения за мотоциклети под наем, които предлагаме в Кан.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Кан.

  Кан »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Кан »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Кан »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer