ЛЕТИЩЕ МИЛАНО МАЛПЕНСА мотори под наем, ЛЕТИЩЕ МИЛАНО МАЛПЕНСА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Летище Милано Малпенса » Цена на мотоциклети под наем » Летище Милано Малпенса
Sun Hi: 
Low: 
14°
12°
Летище Милано Малпенса
Temperature21°C
Mon Hi: 
Low: 
15°
14°
С брат ми резервирахме 2 велосипеда BMW за пътуване в Португалия. Екипът на Motoroads отговори на всичките ми въпроси, преди да тръгнем от вкъщи. На летището се срещнахме с асистент (благодарение на Марио), взехме велосипедите и започнахме пътуването. Моторите са били в най-добри условия. Връщането на велосипедите беше просто и лесно. Ще се радваме на следващото ни пътуване с Motoroads. Рудолф2024-17-03
ЛЕТИЩЕ МИЛАНО МАЛПЕНСА
Map Летище Милано Малпенса
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛЕТИЩЕ МИЛАНО МАЛПЕНСА, ИТАЛИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Летище Милано Малпенса включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Летище Милано Малпенса.

Мотори под наем – Летище Милано Малпенса » Онлайн търсене

Летище Милано Малпенса мотори под наем » Категории

Летище Милано Малпенса наем на мотоциклет » Модели

Летище Милано Малпенса » Информация

Наем на мотоциклет в Летище Милано Малпенса предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Летище Милано Малпенса или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Летище Милано Малпенса и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Летище Милано Малпенса и Италия.

Mотоциклети под наем в Летище Милано Малпенса »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Летище Милано Малпенса.

  Летище Милано Малпенса »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Летище Милано Малпенса »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Летище Милано Малпенса »  Изчислете цена за наем на мотоциклет