РИМ мотори под наем, РИМ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Рим » Цена на мотоциклети под наем » Рим
Thu Hi: 
Low: 
25°
22°
Рим
Temperature28°C
Fri Hi: 
Low: 
27°
23°
Наехме 4 велосипеда, за да обиколим Хърватия, Черна гора и Босна през 2024 г. Хората от Motoroads бяха много отзивчиви и проактивни. Когато моторът ми имаше проблем с SW, те изпратиха резервен велосипед направо до мястото, където бях, така че да не губя време поради проблема. Когато счупих предно стъкло, те проявиха разбиране и намериха разумна цена за смяната. Страхотно изживяване, страхотни мотори, страхотни хора. Ще ги препоръча по всяко време. Йосе АМ2024-29-06
РИМ
Map Рим
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В РИМ, ИТАЛИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Рим включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Рим.

Мотори под наем – Рим » Онлайн търсене

Рим мотори под наем » Категории

Рим наем на мотоциклет » Модели

Рим » Под наем

Рим » Информация

Наем на мотоциклет в Рим предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Рим или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Рим и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Рим и Италия.

Mотоциклети под наем в Рим »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Рим.

  Рим »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Рим »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Рим »  Изчислете цена за наем на мотоциклет