РИМ мотори под наем » РИМ наем на мотоциклети

Sun   Mon Рим
Hi: 31° Hi: 30° Temperature 26°C
Low: 21° Low: 21°
Rented a BMW 1200 GS Motoroads Barcelona for a 6 day trip Pyrenees. Maria of Motoroads is very helpfull in the planning, answering questions and solving problems. Good service of Motoroads and quick answers on e-mails. I can recommend Motoroads, ask for Maria! Don't forget the N260 in your route, a perfect road for bikers. Robert2018-07-07
Mотор под наем в Рим » Цена на мотоциклети под наем » Рим
РИМ
Map Рим
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В РИМ, ИТАЛИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Рим включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Рим.

Мотори под наем – Рим » Онлайн търсене

Рим мотори под наем » Категории

Рим наем на мотоциклет » Модели

Рим » Под наем

Рим » Информация

Наем на мотоциклет в Рим предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Рим или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Рим и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Рим и Италия.

Mотоциклети под наем в Рим »

Наистина е трудно да се опише един от най-интересните и вълнуващи градове в света - Рим само с няколко изречения. Красиво разположен на седем хълма, Рим е столицата и най-големият град на Италия. Известен и като Вечният град, той се гордее с безброй древни съкровища от Римската империя, епохата на Възраждането и средните векове, с удивителни катедрали, със скулптурните шедьоври на Микеланджело и фонтаните на Бернини, с художествени галерии, приютили картини на Караваджо и фрески от Рафаело - във всеки ъгъл тук има история, а изкуството е буквално навсякъде около Вас. Не е изненадващо, че Рим е един от най-богатите на изкуство градове в света – той е люлка на една от най-великите цивилизации и над хилядолетие е бил център на власт, религия и култура. Най-добрият начин да опознаете Рим е с мотоциклет или скутер под наем. Наемът на мотоциклет или скутер е най-удобният начин за транспорт в този оживен метрополис с тежък трафик. Всъщност, само със скутер или мотоциклет под наем ще имате свободата да разгледате най-живописните маршрути в Рим и да откриете и най-добре пазените му тайни, тъй като двуколесните превозни средства са разрешени във всеки район на историческия център, дори в зоната ZTL (ограничена за трафик зона) и е много по-лесно да паркирате в центъра на Рим в обособените само за двуколесните превозни средства места. Всяко пътешествие из Рим със скутер или мотоциклет под наем Ви предлага автентично изживяване на атмосферата и начина на живот на този уникален град наред с потапянето в неговата историята и изкуство. Най-добрият начин да направите това е с мотоциклет или скутер под наем, което ще улесни достъпа до стотици пицарии, ресторанти, дизайнерски барове, тратории, кафетерии и модни бутици, закътани по площади и малки улички. Рим със сигурност ще Ви удиви с уникалната си комбинация от богато историческо наследство и космополитна атмосфера, която го прави една от най-важните туристически дестинации на света за милиони посетители всяка година. Винаги има още нещо, което може да бъде открито в този пулсиращ от живот град. Винаги има какво да се види сред великолепните останки от исторически забележителности и толкова много неща, които да бъдат изживяни. И най-добрият начин да го направите е с мотоциклет или скутер под наем.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Рим.

  Рим »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Рим »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Рим »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer