СПЛИТ мотори под наем » СПЛИТ наем на мотоциклети

Sun   Mon Сплит
Hi: 10° Hi:  Temperature 8°C
Low:  Low: 
Easy to use service with good communication. Well prepared bike and very helpful staff at Rent Zoom in Mallorca. Would use again. Howard Nelson2018-11-10
Mотор под наем в Сплит » Цена на мотоциклети под наем » Сплит
СПЛИТ
Map Сплит
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В СПЛИТ, ХЪРВАТСКА.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Сплит включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Сплит.

Мотори под наем – Сплит » Онлайн търсене

Сплит мотори под наем » Категории

Сплит наем на мотоциклет » Модели

Сплит » Информация

Наем на мотоциклет в Сплит предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Сплит или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Сплит и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Сплит и Хърватска.

Mотоциклети под наем в Сплит »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Сплит.

  Сплит »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Сплит »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Сплит »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer