СПЛИТ мотори под наем » СПЛИТ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Сплит » Цена на мотоциклети под наем » Сплит
СПЛИТ
Map Сплит
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В СПЛИТ, ХЪРВАТСКА.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Сплит включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Сплит.

Мотори под наем – Сплит » Онлайн търсене

Сплит мотори под наем » Категории

Сплит наем на мотоциклет » Модели

Сплит » Информация

Наем на мотоциклет в Сплит предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Сплит или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Сплит и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Сплит и Хърватска.

Mотоциклети под наем в Сплит »

Най-големият хърватски град на Адриатическото крайбрежие и вторият по големина в страната, Сплит е разположен на централния полуостров между залива на Кащела и Сплитския канал. Един от най-старите градове в района, Сплит е горд с уникалното си историческо наследство - забележителният дворец на Диоклециан от римско време, който е включен в списъка на ЮНЕСКО на световното културно наследство. Сплит е построен главно около тези останки от Древен Рим, а днес около руините на двореца се вият тесни криволичещи улички и древни мраморни алеи, приютили магазини, църкви и музеи. Струва си да посетите Сплит заради Стария град, но перлата на Адриатика предлага много повече – оживената крайбрежна улица Рива ще ви очарова с многобройни кафетерии и ресторанти. Освен главен икономически, административен и туристически център на Далмация, Сплит е и основен транспортен възел с голямо пристанище за фериботи към и от Адриатическите острови. Международното летище Сплит е второто най-натоварено по отношение на пътникопотока за 2013 след летище Загреб. Наричано още летище Ресник, летище Сплит (SPU) е център на Хърватия Еърлайнс и обслужва редовни полети от всички големи европейски градове, а през лятото и многобройни чартърни полети. Ако се нуждаете от мотоциклет или скутер под наем на летището в Сплит, за да приключенствате из един от най-красивите райони в света, не търсете повече. Motoroads предлага голям избор от мотоциклети под наем в Сплит, така че да усетите очарованието на южна Далмация. Наемете мотор в Сплит и поемете по един от най-живописните европейски брегове - той ще ви очарова със своите високи крайбрежни планини, издигнали се над синьото Адриатическо море и свежите палмови и маслинови насаждения. Опознайте една от най-посещаваните дестинации в Хърватска - Сплит и крайбрежието на юг от него с оживените курорти на Макарската Ривиера, невероятните плажове на остров Хвар или страховитото Четинско дефиле във вътрешността на страната.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Сплит.

  Сплит »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Сплит »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Сплит »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Mon   Tue Сплит
Hi: 25° Hi: 25° Temperature 22°C
Low: 18° Low: 20°
"
Really enjoyed my riding around the mountains near Sofia with my 650GS from Motoroads. They were really easy to deal with, the bike was great, and I fully recommend them. Mike Mike Garben2018-13-06