ЛЕТИЩЕ ИБИСА мотори под наем, ЛЕТИЩЕ ИБИСА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Летище Ибиса » Цена на мотоциклети под наем » Летище Ибиса
Wed Hi: 
Low: 
16°
14°
Летище Ибиса
Temperature16°C
Thu Hi: 
Low: 
13°
12°
С брат ми резервирахме 2 велосипеда BMW за пътуване в Португалия. Екипът на Motoroads отговори на всичките ми въпроси, преди да тръгнем от вкъщи. На летището се срещнахме с асистент (благодарение на Марио), взехме велосипедите и започнахме пътуването. Моторите са били в най-добри условия. Връщането на велосипедите беше просто и лесно. Ще се радваме на следващото ни пътуване с Motoroads. Рудолф2024-17-03
ЛЕТИЩЕ ИБИСА
Map Летище Ибиса
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛЕТИЩЕ ИБИСА, ИСПАНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Летище Ибиса включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Летище Ибиса.

Мотори под наем – Летище Ибиса » Онлайн търсене

Летище Ибиса мотори под наем » Категории

Летище Ибиса наем на мотоциклет » Модели

Летище Ибиса » Под наем

Летище Ибиса » Информация

Наем на мотоциклет в Летище Ибиса предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Летище Ибиса или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Летище Ибиса и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Летище Ибиса и Испания.

Mотоциклети под наем в Летище Ибиса »

Пътувайте до летището в Ибиса и наемете мотор на летището в Ибиса, Балеарските острови.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Летище Ибиса.

  Летище Ибиса »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Летище Ибиса »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Летище Ибиса »  Изчислете цена за наем на мотоциклет