ИБИСА мотори под наем, ИБИСА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Ибиса » Цена на мотоциклети под наем » Ибиса
Sun Hi: 
Low: 
14°
11°
Ибиса
Temperature15°C
Mon Hi: 
Low: 
13°
12°
Триумфа не беше от най-младите, но беше в добро състояние, нова гума и спирачка отпред, куфар, куфар всичко по поръчка. Технически няма проблеми. Много хубаво предаване. Всичко беше страхотно, отново с удоволствие. Сусане Hаселбринк2024-25-01
ИБИСА
Map Ибиса
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ИБИСА, ИСПАНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Ибиса включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Ибиса.

Мотори под наем – Ибиса » Онлайн търсене

Ибиса мотори под наем » Категории

Ибиса наем на мотоциклет » Модели

Ибиса » Под наем

Ибиса » Информация

Наем на мотоциклет в Ибиса предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Ибиса или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Ибиса и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Ибиса и Испания.

Mотоциклети под наем в Ибиса »

Пътувайте до летището в Ибиса и наемете мото на летището в Ибиса, Балеарските острови.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Ибиса.

  Ибиса »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Ибиса »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Ибиса »  Изчислете цена за наем на мотоциклет