ЛЕТИЩЕ МАРСИЛИЯ мотори под наем » ЛЕТИЩЕ МАРСИЛИЯ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Летище Марсилия » Цена на мотоциклети под наем » Летище Марсилия
ЛЕТИЩЕ МАРСИЛИЯ
Map Летище Марсилия
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛЕТИЩЕ МАРСИЛИЯ, ФРАНЦИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Летище Марсилия включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Летище Марсилия.

Мотори под наем – Летище Марсилия » Онлайн търсене

Летище Марсилия мотори под наем » Категории

Летище Марсилия наем на мотоциклет » Модели

Летище Марсилия » Под наем

Летище Марсилия » Информация

Наем на мотоциклет в Летище Марсилия предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Летище Марсилия или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Летище Марсилия и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Летище Марсилия и Франция.

Mотоциклети под наем в Летище Марсилия »

Марсилското летище Прованс (MRS) е стратегически разположено на 27 км северозападно от Марсилия на брега на Средиземно море, в района Буш-дю-Рон и обслужва по-обширния регион Прованс в Южна Франция. Петото по големина френско летище се е превърнало в основна отправна точка за района на Прованс и Кот-д’Азур и обслужва 132 редовни дестинации по данни от лято 2013. През годините Марсилия е била отправен пункт както за круизите по Средиземно море така и за вътрешността на Франция благодарение на изключителното си географско положение в самото сърце на Средиземноморието. Портът Фос в Марсилия съвсем разбираемо има водеща роля в круизния туризъм, но освен това е и най-голямото товарно пристанище на Средиземно море, най-голямото във Франция и четвърто по големина в Европа. То се намира на 20 минути път с кола или мотоциклет под наем от международното летище Прованс в Марсилия. Летището е удобно свързано чрез магистрала с централната жп и автогара на Марсилия, с Авиньон, Екс, Сен Шарл и европейските магистрали A7 (на север), 55 (Крайбрежната) и A50 (на изток). Ако искате да откриете многообразния пейзаж на Прованс и Лазурния бряг с прекрасните лавандулови поля, лозята, Френската ривиера, средиземноморската кухня или планините на север с мотор БМВ под наем, проверете предложенията на Motoroads.com от летище Прованс в Марсилия. Ако сте избрали да бъдете един от милионите летовници, посещаващи Южна Франция и да прекарате почивката си в богатата на история Европейска столица на културата за 2013 - Марсилия с мотоциклет под наем, не се колебайте, а изберете Вашия БМВ мотор тук.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Летище Марсилия.

  Летище Марсилия »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Летище Марсилия »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Летище Марсилия »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Mon   Tue Летище Марсилия
Hi: 25° Hi: 25° Temperature 20°C
Low: 19° Low: 19°
"
Really enjoyed my riding around the mountains near Sofia with my 650GS from Motoroads. They were really easy to deal with, the bike was great, and I fully recommend them. Mike Mike Garben2018-13-06