МАРСИЛИЯ мотори под наем, МАРСИЛИЯ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Марсилия » Цена на мотоциклети под наем » Марсилия
Fri Hi: 
Low: 
12°
10°
Марсилия
Temperature8°C
Sat Hi: 
Low: 
13°
12°
Двигателят беше в перфектно състояние, обслужването беше бързо и гладко. Africa Twin, който взех под наем, е отличен мотоциклет с DCT скоростна кутия. Зсифи2024-26-03
МАРСИЛИЯ
Map Марсилия
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В МАРСИЛИЯ, ФРАНЦИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Марсилия включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Марсилия.

Мотори под наем – Марсилия » Онлайн търсене

Марсилия мотори под наем » Категории

Марсилия наем на мотоциклет » Модели

Марсилия » Под наем

Марсилия » Информация

Наем на мотоциклет в Марсилия предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Марсилия или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Марсилия и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Марсилия и Франция.

Mотоциклети под наем в Марсилия »

Пътувайте до летището в Марсилия и наемете мотоциклет в Марсилия.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Марсилия.

  Марсилия »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Марсилия »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Марсилия »  Изчислете цена за наем на мотоциклет