ЛАРНАКА мотори под наем, ЛАРНАКА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Ларнака » Цена на мотоциклети под наем » Ларнака
Fri Hi: 
Low: 
34°
24°
Ларнака
Temperature31°C
Sat Hi: 
Low: 
32°
27°
Превъзходно обслужване и комуникация, приветлив персонал. BMW GS 800 в отлично състояние. Дирк В.2020-15-04
ЛАРНАКА
Map Ларнака
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛАРНАКА, КИПЪР.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Ларнака включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Ларнака.

Мотори под наем – Ларнака » Онлайн търсене

Ларнака мотори под наем » Категории

Ларнака наем на мотоциклет » Модели

Ларнака » Информация

Наем на мотоциклет в Ларнака предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Ларнака или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Ларнака и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Ларнака и Кипър.

Mотоциклети под наем в Ларнака »


Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Ларнака.

  Ларнака »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Ларнака »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Ларнака »  Изчислете цена за наем на мотоциклет