ЛЕТИЩЕ ЛИОН мотори под наем, ЛЕТИЩЕ ЛИОН наем на мотоциклети

Mотор под наем в Летище Лион » Цена на мотоциклети под наем » Летище Лион
Sat Hi: 
Low: 
22°
18°
Летище Лион
Temperature22°C
Sun Hi: 
Low: 
20°
19°
Наехме 4 велосипеда, за да обиколим Хърватия, Черна гора и Босна през 2024 г. Хората от Motoroads бяха много отзивчиви и проактивни. Когато моторът ми имаше проблем с SW, те изпратиха резервен велосипед направо до мястото, където бях, така че да не губя време поради проблема. Когато счупих предно стъкло, те проявиха разбиране и намериха разумна цена за смяната. Страхотно изживяване, страхотни мотори, страхотни хора. Ще ги препоръча по всяко време. Йосе АМ2024-29-06
ЛЕТИЩЕ ЛИОН
Map Летище Лион
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛЕТИЩЕ ЛИОН, ФРАНЦИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Летище Лион включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Летище Лион.

Мотори под наем – Летище Лион » Онлайн търсене

Летище Лион мотори под наем » Категории

Летище Лион наем на мотоциклет » Модели

Летище Лион » Под наем

Летище Лион » Информация

Наем на мотоциклет в Летище Лион предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Летище Лион или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Летище Лион и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Летище Лион и Франция.

Mотоциклети под наем в Летище Лион »

Пътуване до летище Лион и наемане на мотоциклет. Пътувайте до Лион, Франция с мотоциклети под наем.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Летище Лион.

  Летище Лион »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Летище Лион »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Летище Лион »  Изчислете цена за наем на мотоциклет