СОФИЯ мотори под наем, СОФИЯ наем на мотоциклети

Mотор под наем в София » Цена на мотоциклети под наем » София
Sun Hi: 
Low: 

София
Temperature6°C
Mon Hi: 
Low: 
-1°
-2°
Всичко мина добре ! Много добра поддръжка от пункта за отдаване под наем в Малага, самият мотоциклет е почти нов и в много добро състояние. октомври 2023 г Себастиан2023-02-11
СОФИЯ
Map София
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в София включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в София.

Мотори под наем – София » Онлайн търсене

София мотори под наем » Категории

София наем на мотоциклет » Модели

София » Под наем

София » Информация

Наем на мотоциклет в София предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в София или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате София и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в София и България.

Mотоциклети под наем в София »


Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в София.

  София »  Мотори под наем на ПРОМОЦИЯ  

  София »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  София »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  София »  Изчислете цена за наем на мотоциклет