ЛЕТИЩЕ ЗАГРЕБ мотори под наем » ЛЕТИЩЕ ЗАГРЕБ наем на мотоциклети

Thu   Fri Летище Загреб
Hi:  Hi:  Temperature 6°C
Low:  Low: 
Easy to use service with good communication. Well prepared bike and very helpful staff at Rent Zoom in Mallorca. Would use again. Howard Nelson2018-11-10
Mотор под наем в Летище Загреб » Цена на мотоциклети под наем » Летище Загреб
ЛЕТИЩЕ ЗАГРЕБ
Map Летище Загреб
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛЕТИЩЕ ЗАГРЕБ, ХЪРВАТСКА.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Летище Загреб включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Летище Загреб.

Мотори под наем – Летище Загреб » Онлайн търсене

Летище Загреб мотори под наем » Категории

Летище Загреб наем на мотоциклет » Модели

Летище Загреб » Информация

Наем на мотоциклет в Летище Загреб предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Летище Загреб или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Летище Загреб и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Летище Загреб и Хърватска.

Mотоциклети под наем в Летище Загреб »




Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Летище Загреб.

  Летище Загреб »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Летище Загреб »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Летище Загреб »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer