БЕРГАМО мотори под наем » БЕРГАМО наем на мотоциклети

Sun   Mon Бергамо
Hi: 25° Hi: 28° Temperature 18°C
Low: 17° Low: 17°
Rented a BMW 1200 GS Motoroads Barcelona for a 6 day trip Pyrenees. Maria of Motoroads is very helpfull in the planning, answering questions and solving problems. Good service of Motoroads and quick answers on e-mails. I can recommend Motoroads, ask for Maria! Don't forget the N260 in your route, a perfect road for bikers. Robert2018-07-07
Mотор под наем в Бергамо » Цена на мотоциклети под наем » Бергамо
БЕРГАМО
Map Бергамо
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В БЕРГАМО, ИТАЛИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Бергамо включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Бергамо.

Мотори под наем – Бергамо » Онлайн търсене

Бергамо мотори под наем » Категории

Бергамо наем на мотоциклет » Модели

Бергамо » Под наем

Бергамо » Информация

Наем на мотоциклет в Бергамо предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Бергамо или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Бергамо и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Бергамо и Италия.

Mотоциклети под наем в Бергамо »

Сгушен в подножието на Италианските Алпи, Бергамо представлява уникална изненада само на около 50 км североизточно от Милано. Разположен в източна Ломбардия, между Милано и Венеция, градът предлага поразителен красив изглед към южните равнини и предлага спиращи дъха гледки. Структуриран е на две нива. Долният град е модерен и динамичен, а в същото време древният хълм се гордее със забележителен исторически център, набразден от малки средновековни калдъръмени улички, паметници на културата и произведения на изкуството. Това е Citta Alta Бергамо - древният исторически център на Бергамо, обграден с пръстен от отбранителни венециански стени – нееднократно разрушавани и възстановявани през вековете. Тук ще откриете изобилие от прекрасни образци на средновековната архитектура като Кастело ди Сан Виджилио, катедралния площад, базиликата Санта Мария Маджоре, Палацо делла Раджионе, Пиаца Векиа и много други архитектурни забележителности. Бергамо е дом на някои от най-богатите колекции на класическата италианска живопис в Италия. Новата част на града предлага многобройни възможности дори за най-изтънчените гастрономи и любителите на скъпите магазини. С наем на мотоциклет или скутер в Бергамо ще опознаете едно от скритите съкровища на Италия. Летището на Бергамо - Орио ал Серио се намира извън града, само на 10 км от центъра с мотоциклет или скутер под наем и е чудесна отправна точка за опознаването и на района около Милано, отдалечен само на час път с мотоциклет или скутер под наем по автомагистрала A4. Открийте вековното наследство на Бергамо на мотоциклет или скутер под наем и се насладете на околностите му - красива комбинация от планински пейзаж и полегати зелени хълмове. Можете да разгледате и великолепните езера Комо и Исео с наем на скутер или мотоциклет от Motoroads.com.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Бергамо.

  Бергамо »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Бергамо »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Бергамо »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer