ЛЕТИЩЕ КЛУЖ-НАПОКА мотори под наем » ЛЕТИЩЕ КЛУЖ-НАПОКА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Летище Клуж-Напока » Цена на мотоциклети под наем » Летище Клуж-Напока
ЛЕТИЩЕ КЛУЖ-НАПОКА
Map Летище Клуж-Напока
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛЕТИЩЕ КЛУЖ-НАПОКА, РУМЪНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Летище Клуж-Напока включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Летище Клуж-Напока.

Мотори под наем – Летище Клуж-Напока » Онлайн търсене

Летище Клуж-Напока мотори под наем » Категории

Летище Клуж-Напока наем на мотоциклет » Модели

Летище Клуж-Напока » Информация

Наем на мотоциклет в Летище Клуж-Напока предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Летище Клуж-Напока или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Летище Клуж-Напока и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Летище Клуж-Напока и Румъния.

Mотоциклети под наем в Летище Клуж-Напока »

Летище Клуж-Напока е разположено 8 км източно от центъра на града и на 12 км от централната жп гара в Клуж-Напока. То е третото по натоварване летище в Румъния и главното за областта Трансилвания. Летище Клуж-Напока обслужва 1 милион пасажери годишно и стратегическото му разположение на път E576 в непосредствена близост до магистрала A3 го прави основен транспортен възел в Трансилвания и северозападна Румъния. За пътниците пристигащи на международното летище в Клуж-Напока Motoroads предлага широка гама от мотоциклети БМВ под наем. Наемането на мотоциклет от летище Клуж е чудесен начин да разгледате областта Трансилвания и Карпатите. За да стигнете до Букурещ с мотоциклет под наем тръгнете по магистрала E60 към Targu-Mures и продължете към Брашов и Плоещи. Летище Клуж-Напока е на 445 км разстояние от Будапеща и 447 км от Белград достъпно по магистрала Е70 за около 5 часа.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Летище Клуж-Напока.

  Летище Клуж-Напока »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Летище Клуж-Напока »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Летище Клуж-Напока »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Mon   Tue Летище Клуж-Напока
Hi: 21° Hi: 23° Temperature 17°C
Low: 10° Low: 12°
"
Really enjoyed my riding around the mountains near Sofia with my 650GS from Motoroads. They were really easy to deal with, the bike was great, and I fully recommend them. Mike Mike Garben2018-13-06