ЛЕТИЩЕ КЛУЖ-НАПОКА мотори под наем, ЛЕТИЩЕ КЛУЖ-НАПОКА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Летище Клуж-Напока » Цена на мотоциклети под наем » Летище Клуж-Напока
Hi: 
Low: 

Летище Клуж-Напока
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Триумфа не беше от най-младите, но беше в добро състояние, нова гума и спирачка отпред, куфар, куфар всичко по поръчка. Технически няма проблеми. Много хубаво предаване. Всичко беше страхотно, отново с удоволствие. Сусане Hаселбринк2024-25-01
ЛЕТИЩЕ КЛУЖ-НАПОКА
Map Летище Клуж-Напока
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛЕТИЩЕ КЛУЖ-НАПОКА, РУМЪНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Летище Клуж-Напока включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Летище Клуж-Напока.

Мотори под наем – Летище Клуж-Напока » Онлайн търсене

Летище Клуж-Напока мотори под наем » Категории

Летище Клуж-Напока наем на мотоциклет » Модели

Летище Клуж-Напока » Информация

Наем на мотоциклет в Летище Клуж-Напока предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Летище Клуж-Напока или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Летище Клуж-Напока и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Летище Клуж-Напока и Румъния.

Mотоциклети под наем в Летище Клуж-Напока »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Летище Клуж-Напока.

  Летище Клуж-Напока »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Летище Клуж-Напока »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Летище Клуж-Напока »  Изчислете цена за наем на мотоциклет