КРИТ - ХАНЯ мотори под наем » КРИТ - ХАНЯ наем на мотоциклети

Sun   Mon Крит - Ханя
Hi: 14° Hi: 15° Temperature 10°C
Low:  Low: 
Easy to use service with good communication. Well prepared bike and very helpful staff at Rent Zoom in Mallorca. Would use again. Howard Nelson2018-11-10
Mотор под наем в Крит - Ханя » Цена на мотоциклети под наем » Крит - Ханя
КРИТ - ХАНЯ
Map Крит - Ханя
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В КРИТ - ХАНЯ, ГЪРЦИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Крит - Ханя включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Крит - Ханя.

Мотори под наем – Крит - Ханя » Онлайн търсене

Крит - Ханя мотори под наем » Категории

Крит - Ханя наем на мотоциклет » Модели

Крит - Ханя » Под наем

Крит - Ханя » Информация

Наем на мотоциклет в Крит - Ханя предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Крит - Ханя или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Крит - Ханя и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Крит - Ханя и Гърция.

Mотоциклети под наем в Крит - Ханя »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Крит - Ханя.

  Крит - Ханя »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Крит - Ханя »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Крит - Ханя »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer