ЛЕТИЩЕ БУРГАС мотори под наем, ЛЕТИЩЕ БУРГАС наем на мотоциклети

Mотор под наем в Летище Бургас » Цена на мотоциклети под наем » Летище Бургас
Hi: 
Low: 

Летище Бургас
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Триумфа не беше от най-младите, но беше в добро състояние, нова гума и спирачка отпред, куфар, куфар всичко по поръчка. Технически няма проблеми. Много хубаво предаване. Всичко беше страхотно, отново с удоволствие. Сусане Hаселбринк2024-25-01
ЛЕТИЩЕ БУРГАС
Map Летище Бургас
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛЕТИЩЕ БУРГАС, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Летище Бургас включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Летище Бургас.

Мотори под наем – Летище Бургас » Онлайн търсене

Летище Бургас мотори под наем » Категории

Летище Бургас наем на мотоциклет » Модели

Летище Бургас » Под наем

Летище Бургас » Информация

Наем на мотоциклет в Летище Бургас предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Летище Бургас или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Летище Бургас и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Летище Бургас и България.

Mотоциклети под наем в Летище Бургас »


Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Летище Бургас.

  Летище Бургас »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Летище Бургас »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Летище Бургас »  Изчислете цена за наем на мотоциклет