КЛУЖ-НАПОКА мотори под наем » КЛУЖ-НАПОКА наем на мотоциклети

Mon   Tue Клуж-Напока
Hi:  Hi: -1° Temperature 0°C
Low: -1° Low: -3°
Easy to use service with good communication. Well prepared bike and very helpful staff at Rent Zoom in Mallorca. Would use again. Howard Nelson2018-11-10
Mотор под наем в Клуж-Напока » Цена на мотоциклети под наем » Клуж-Напока
КЛУЖ-НАПОКА
Map Клуж-Напока
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В КЛУЖ-НАПОКА, РУМЪНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Клуж-Напока включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Клуж-Напока.

Мотори под наем – Клуж-Напока » Онлайн търсене

Клуж-Напока мотори под наем » Категории

Клуж-Напока наем на мотоциклет » Модели

Клуж-Напока » Информация

Наем на мотоциклет в Клуж-Напока предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Клуж-Напока или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Клуж-Напока и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Клуж-Напока и Румъния.

Mотоциклети под наем в Клуж-Напока »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Клуж-Напока.

  Клуж-Напока »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Клуж-Напока »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Клуж-Напока »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer