КЛУЖ-НАПОКА мотори под наем » КЛУЖ-НАПОКА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Клуж-Напока » Цена на мотоциклети под наем » Клуж-Напока
КЛУЖ-НАПОКА
Map Клуж-Напока
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В КЛУЖ-НАПОКА, РУМЪНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Клуж-Напока включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Клуж-Напока.

Мотори под наем – Клуж-Напока » Онлайн търсене

Клуж-Напока мотори под наем » Категории

Клуж-Напока наем на мотоциклет » Модели

Клуж-Напока » Информация

Наем на мотоциклет в Клуж-Напока предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Клуж-Напока или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Клуж-Напока и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Клуж-Напока и Румъния.

Mотоциклети под наем в Клуж-Напока »

Клуж-Напока е четвъртият по големина град в Румъния и важен бизнес, културен и академичен център. Разположен в северозападната част на Румъния на 325 км от Букурещ и в сърцето на областта Трансилвания, Клуж-Напока е една от най-посещаваните туристически дестинации в Румъния. Известен със своите стари катедрали, живописни площади, забележителна архитектура и разнообразен нощен живот, Клуж-Напока предлага и богат избор на туристически услуги - наем на скутер и мотоциклет, велосипеди под наем, разходка с гид и други. За тези, които са сложили Клуж-Напока в своя лист от туристически дестинации, услугите наем на мотор, скутер и велосипед са отлична идея да разгледат повече забележителности за кратко време. Освен това, ако вземете мотоциклет под наем, ще имате прекрасната възможност да минете през сърцето на Карпатите по известния проход Transfagarasan или да посетите замъка на Дракула в Бран.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Клуж-Напока.

  Клуж-Напока »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Клуж-Напока »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Клуж-Напока »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Tue   Wed Клуж-Напока
Hi: 22° Hi: 17° Temperature 11°C
Low: 12° Low: 15°
"
Really enjoyed my riding around the mountains near Sofia with my 650GS from Motoroads. They were really easy to deal with, the bike was great, and I fully recommend them. Mike Mike Garben2018-13-06