КЛУЖ-НАПОКА мотори под наем, КЛУЖ-НАПОКА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Клуж-Напока » Цена на мотоциклети под наем » Клуж-Напока
Sun Hi: 
Low: 
28°
14°
Клуж-Напока
Temperature16°C
Mon Hi: 
Low: 
30°
16°
Резервацията беше супер лесна. Скутерите бяха на летището в уговореното време, където получихме изчерпателен инструктаж. Върнахме скутерите на летището, както беше уговорено. Това беше много лесно. Не за първи път резервирахме при вас. И определено не за последен път. Наемането на превозно средство е забавно. Скутерите бяха в перфектно състояние. Бихме наемали там отново и отново. Даниел Морлео 2020-03-10
КЛУЖ-НАПОКА
Map Клуж-Напока
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В КЛУЖ-НАПОКА, РУМЪНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Клуж-Напока включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Клуж-Напока.

Мотори под наем – Клуж-Напока » Онлайн търсене

Клуж-Напока мотори под наем » Категории

Клуж-Напока наем на мотоциклет » Модели

Клуж-Напока » Информация

Наем на мотоциклет в Клуж-Напока предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Клуж-Напока или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Клуж-Напока и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Клуж-Напока и Румъния.

Mотоциклети под наем в Клуж-Напока »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Клуж-Напока.

  Клуж-Напока »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Клуж-Напока »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Клуж-Напока »  Изчислете цена за наем на мотоциклет