ПЛОВДИВ мотори под наем, ПЛОВДИВ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Пловдив » Цена на мотоциклети под наем » Пловдив
Tue Hi: 
Low: 
21°
15°
Пловдив
Temperature15°C
Wed Hi: 
Low: 
20°
15°
С брат ми резервирахме 2 велосипеда BMW за пътуване в Португалия. Екипът на Motoroads отговори на всичките ми въпроси, преди да тръгнем от вкъщи. На летището се срещнахме с асистент (благодарение на Марио), взехме велосипедите и започнахме пътуването. Моторите са били в най-добри условия. Връщането на велосипедите беше просто и лесно. Ще се радваме на следващото ни пътуване с Motoroads. Рудолф2024-17-03
ПЛОВДИВ
Map Пловдив
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ПЛОВДИВ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Пловдив включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Пловдив.

Мотори под наем – Пловдив » Онлайн търсене

Пловдив мотори под наем » Категории

Пловдив наем на мотоциклет » Модели

Пловдив » Под наем

Пловдив » Информация

Наем на мотоциклет в Пловдив предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Пловдив или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Пловдив и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Пловдив и България.

Mотоциклети под наем в Пловдив »


Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Пловдив.

  Пловдив »  Мотори под наем на ПРОМОЦИЯ  

  Пловдив »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Пловдив »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Пловдив »  Изчислете цена за наем на мотоциклет