ФАРО мотори под наем, ФАРО наем на мотоциклети

Mотор под наем в Фаро » Цена на мотоциклети под наем » Фаро
Mon Hi: 
Low: 
30°
20°
Фаро
Temperature22°C
Tue Hi: 
Low: 
26°
18°
Добър ден на всички! Наех скутер СИМ ОРВИТ2 през МОТОРОУДС за една седмица, от 26 април до 3 май 2019 г., за част от почивката ми в Белек, Турция, хотел Бел-Конти. Страхотно обслужване! Доставен беше с пълен резервоар до рецепцията на хотела с пикап Форд. Донесоха ни и 4 каски, за да си изберем. Скутера беше на 27 хиляди километра, напълно оборудван и в отлично техническо състояние. Не се колебайте да резервирате през Мотороудс. Аз смятам да повторя резервацията през есента. Алексей2019-23-05
ФАРО
Map Фаро
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ФАРО, ПОРТУГАЛИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Фаро включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Фаро.

Мотори под наем – Фаро » Онлайн търсене

Фаро мотори под наем » Категории

Фаро наем на мотоциклет » Модели

Фаро » Информация

Наем на мотоциклет в Фаро предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Фаро или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Фаро и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Фаро и Португалия.

Mотоциклети под наем в Фаро »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Фаро.

  Фаро »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Фаро »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Фаро »  Изчислете цена за наем на мотоциклет