АЛИКАНТЕ мотори под наем » АЛИКАНТЕ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Аликанте » Цена на мотоциклети под наем » Аликанте
АЛИКАНТЕ
Map Аликанте
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В АЛИКАНТЕ, ИСПАНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Аликанте включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Аликанте.

Мотори под наем – Аликанте » Онлайн търсене

Аликанте мотори под наем » Категории

Аликанте наем на мотоциклет » Модели

Аликанте » Информация

Наем на мотоциклет в Аликанте предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Аликанте или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Аликанте и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Аликанте и Испания.

Mотоциклети под наем в Аликанте »

Испанският пристанищния град Аликанте или Алакант се намира по средата на Коста Бланка, южно от Валенсия. Едно от най-важните исторически средиземноморски пристанища през вековете, днес Аликанте освен оживено пристанище е и един от най-бързо развиващите се градове в страната и една от най-желаните туристически дестинации на източния испански бряг. Летището на Аликанте – Л’Алтет е по-натоварено от летището във Валенсия и е едно от най-натоварените в Испания след Мадрид, Барселона и Палма де Майорка. То е отправна точка към популярния курортен район на Коста Бланка чрез редовни полети от много западноевропейски градове и от целия свят. Само по себе си Аликанте е чудесно място за посещение. Прекрасната плажна алея с множество палми, осеяна с уютни открити барове и кафетерии с тераси, както и дългите пясъчни плажове, слънчеви през голяма част от годината очароват посетителите. Въпреки че е туристически рай, Аликанте е много повече от само една туристическа дестинация. Динамичен и оживен, градът предлага редица добре уредени археологически музеи, модерни художествени галерии, съвременни филмови студия, университет, фестивали и вълнуващ нощен живот. Наемането на мотоциклет, скутер или мотопед в Аликанте е чудесен начин да откриете планините и крайбрежието. Наемете своя БМВ мотоциклет или скутер с Motoroads в Аликанте или на летище Аликанте и поемете по пътищата на Южна Испания и Коста Бланка.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Аликанте.

  Аликанте »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Аликанте »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Аликанте »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Mon   Tue Аликанте
Hi: 27° Hi: 27° Temperature 24°C
Low: 22° Low: 23°
"
Really enjoyed my riding around the mountains near Sofia with my 650GS from Motoroads. They were really easy to deal with, the bike was great, and I fully recommend them. Mike Mike Garben2018-13-06