НИКОЗИЯ мотори под наем, НИКОЗИЯ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Никозия » Цена на мотоциклети под наем » Никозия
Mon Hi: 
Low: 
20°
10°
Никозия
Temperature13°C
Tue Hi: 
Low: 
20°
13°
Добро обслужване, лесно за резервиране и получих точно това, за което направих резервация. Лиза2021-05-10
НИКОЗИЯ
Map Никозия
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В НИКОЗИЯ, КИПЪР.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Никозия включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Никозия.

Мотори под наем – Никозия » Онлайн търсене

Никозия мотори под наем » Категории

Никозия наем на мотоциклет » Модели

Никозия » Информация

Наем на мотоциклет в Никозия предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Никозия или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Никозия и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Никозия и Кипър.

Mотоциклети под наем в Никозия »


Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Никозия.

  Никозия »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Никозия »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Никозия »  Изчислете цена за наем на мотоциклет