ЛИМЕРИК мотори под наем, ЛИМЕРИК наем на мотоциклети

Mотор под наем в Лимерик » Цена на мотоциклети под наем » Лимерик
Thu Hi: 
Low: 
10°
Лимерик
Temperature11°C
Fri Hi: 
Low: 

Малага: Добър контакт, наемодателят проактивно се свърза с нас сутринта в деня на наемането. Безплатен транспорт от летището до паркинга. Получих нов и мотоциклет на 6 години. Неусложнена обработка. Включени каса, горна кутия и ключалка. Добър контакт на трансферната точка. Връщане без усложнения. Томас2023-14-03
ЛИМЕРИК
Map Лимерик
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛИМЕРИК, ИРЛАНДИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Лимерик включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Лимерик.

Мотори под наем – Лимерик » Онлайн търсене

Лимерик мотори под наем » Категории

Лимерик наем на мотоциклет » Модели

Лимерик » Информация

Наем на мотоциклет в Лимерик предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Лимерик или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Лимерик и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Лимерик и Ирландия.

Mотоциклети под наем в Лимерик »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Лимерик.

  Лимерик »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Лимерик »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Лимерик »  Изчислете цена за наем на мотоциклет