БИЛБАО мотори под наем » БИЛБАО наем на мотоциклети

Mотор под наем в Билбао » Цена на мотоциклети под наем » Билбао
БИЛБАО
Map Билбао
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В БИЛБАО, ИСПАНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Билбао включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Билбао.

Мотори под наем – Билбао » Онлайн търсене

Билбао мотори под наем » Категории

Билбао наем на мотоциклет » Модели

Билбао » Информация

Наем на мотоциклет в Билбао предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Билбао или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Билбао и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Билбао и Испания.

Mотоциклети под наем в Билбао »

Баският град Билбао се намира в северната част на Испания, разположен 14 км по дължина на тясната долина на река Нервион, на юг от Бискайския залив, където се образува устието на Билбао. Билбао е столицата на провинция Биская в Баската автономна общност. Някога индустриален център на Баската автономна общност в Испания, Билбао добива известност с откриването на зашеметяващия Музей Гугенхайм, проектиран от Франк Гери през 1997 година. Почти веднага след откриването му, Билбао става толкова популярна туристическа атракция, че привлича милиони туристи от цял свят. Това трансформира Билбао или Билбо на баски радикално и го превръща в център на културата и дизайна. Проектираната от Норман Фостър нова модерна система на метрото, летището и стъкленият пешеходен мост Субисури на Сантяго Калатрава, културният център Алхондига Билбао на Филип Старк, паркът Абандойбара редом с търговския комплекс в непосредствена близост до Гугенхайм - проект от Сезар Пели – всички те са допринесли за превръщането на Билбао в главен център на европейската култура и изкуство. Въпреки тази безпрецедентна културна революция и бум на туризма, Билбао си остава работещ индустриален град, но отворен и приятелски, запазил връзката си с баските традиции, автентичния си облик и уникалната си идентичност, както и най-стария и загадъчен език в Европа. Очарователният стар град в Каско Виеджо и катедралите от 14-ти век са в контраст с ефектните съвременни градски сгради. Тази интригуваща смесица от традиция, характер, модерна архитектура и инфраструктура, история, зелени планини и начупена брегова ивица превръща Билбао в задължителна дестинация за всеки пътешественик моторист. Да не забравяме, че ресторантите на Билбао и пинктсос – баският вариант на тапас бар не само че са някои от най-добрите кулинарни заведения в цяла Испания, но са несъмнено и образци на най-изтънчената европейската кухня. Наемете мотоциклет в Билбао и опознайте този невероятен град и живописните пътища по красивата му крайбрежна зона и околните планини.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Билбао.

  Билбао »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Билбао »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Билбао »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Tue   Wed Билбао
Hi: 25° Hi: 21° Temperature 17°C
Low: 15° Low: 17°
"
Really enjoyed my riding around the mountains near Sofia with my 650GS from Motoroads. They were really easy to deal with, the bike was great, and I fully recommend them. Mike Mike Garben2018-13-06