ЛЕТИЩЕ СОФИЯ мотори под наем, ЛЕТИЩЕ СОФИЯ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Летище София » Цена на мотоциклети под наем » Летище София
Hi: 
Low: 

Летище София
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Всичко мина добре ! Много добра поддръжка от пункта за отдаване под наем в Малага, самият мотоциклет е почти нов и в много добро състояние. октомври 2023 г Себастиан2023-02-11
ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Map Летище София
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛЕТИЩЕ СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Летище София включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Летище София.

Мотори под наем – Летище София » Онлайн търсене

Летище София мотори под наем » Категории

Летище София наем на мотоциклет » Модели

Летище София » Под наем

Летище София » Информация

Наем на мотоциклет в Летище София предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Летище София или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Летище София и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Летище София и България.

Mотоциклети под наем в Летище София »


Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Летище София.

  Летище София »  Мотори под наем на ПРОМОЦИЯ  

  Летище София »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Летище София »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Летище София »  Изчислете цена за наем на мотоциклет