ДУБРОВНИК мотори под наем, ДУБРОВНИК наем на мотоциклети

Mотор под наем в Дубровник » Цена на мотоциклети под наем » Дубровник
Sat Hi: 
Low: 
22°
15°
Дубровник
Temperature22°C
Sun Hi: 
Low: 
22°
16°
Наех мотоциклет за една седмица в Гърция. Всичко протече безпроблемно. Мотоциклетът беше в състояние , което очаквах, а комуникацията беше страхотна. Свево2019-03-09
ДУБРОВНИК
Map Дубровник
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ДУБРОВНИК, ХЪРВАТСКА.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Дубровник включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Дубровник.

Мотори под наем – Дубровник » Онлайн търсене

Дубровник мотори под наем » Категории

Дубровник наем на мотоциклет » Модели

Дубровник » Информация

Наем на мотоциклет в Дубровник предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Дубровник или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Дубровник и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Дубровник и Хърватска.

Mотоциклети под наем в Дубровник »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Дубровник.

  Дубровник »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Дубровник »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Дубровник »  Изчислете цена за наем на мотоциклет