ДУБРОВНИК мотори под наем » ДУБРОВНИК наем на мотоциклети

Sun   Mon Дубровник
Hi: 29° Hi: 29° Temperature 26°C
Low: 25° Low: 25°
Rented a BMW 1200 GS Motoroads Barcelona for a 6 day trip Pyrenees. Maria of Motoroads is very helpfull in the planning, answering questions and solving problems. Good service of Motoroads and quick answers on e-mails. I can recommend Motoroads, ask for Maria! Don't forget the N260 in your route, a perfect road for bikers. Robert2018-07-07
Mотор под наем в Дубровник » Цена на мотоциклети под наем » Дубровник
ДУБРОВНИК
Map Дубровник
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ДУБРОВНИК, ХЪРВАТСКА.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Дубровник включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Дубровник.

Мотори под наем – Дубровник » Онлайн търсене

Дубровник мотори под наем » Категории

Дубровник наем на мотоциклет » Модели

Дубровник » Информация

Наем на мотоциклет в Дубровник предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Дубровник или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Дубровник и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Дубровник и Хърватска.

Mотоциклети под наем в Дубровник »

Хърватският град Дубровник е разположен на красивото и богато на история Далматинско крайбрежие на Адриатическо море, 229 км южно от Сплит и 600 км южно от Загреб. Признат за един от най-забележителните градове в Европа, Дубровник очарова всеки посетител със запазения от Средновековието Стар град с крепостна стена, с древните си дворци, мраморните си площади и улици, с бароковите сгради, ренесансови църкви, извисили се до модерни хотели, стилни барове, оживени ресторанти и безкрайната синева на Адриатическо море. Като един от 10-те най-добре укрепени средновековни градове в света, с висока историческа и архитектурна стойност, през 1979 г. Дубровник е включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Не е чудно защо Дубровник е най-популярната туристическа дестинация на Хърватия. Тук ще откриете впечатляваща комбинация от богата история, средиземноморска елегантност, оживени крайбрежни барове и кафенета, а многобройните лазурни плажове и острови на Адриатическата Ривиера край Дубровник са на съвсем кратко разстояние с мотор под наем. Освен това, Дубровник е чудесна отправна точка за пътешествия по живописните пътища на хърватското адриатическо крайбрежие с мотоциклет под наем. С мотоциклет под наем може да се потопите в плодовите аромати на прекрасната долина на река Неретва, да се насладите на гледките от птичи поглед към Адриатическо море от висините на Далматинските планини или да откриете гостоприемството на континентална Хърватия и изключително красивия Национален парк Плитвишки езера. Дубровник си струва да бъде посетен по всяко време на годината, но пролетта и лятото разкриват най-доброто от града. Това е и най-натовареният сезон за круизните лайнери и за чартърните полети до международното летище (летище Čilipi) в Дубровник, което се намира на 20 км от центъра на града, така че ви препоръчваме да резервирате вашия мотор Ямаха под наем в Дубровник предварително. Резервирайте мотоциклет под наем в Дубровник и се отправете към главните туристически курорти на Цавтат и Зупа Дубровачка на юг или към слабо населените, полудиви острови Лопуд, Колосеп, Шипан и зеления остров Млет - един от най-красивите по цялото Адриатическо крайбрежие.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Дубровник.

  Дубровник »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Дубровник »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Дубровник »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer