БАРИ мотори под наем, БАРИ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Бари » Цена на мотоциклети под наем » Бари
Mon Hi: 
Low: 
10°
Бари
Temperature7°C
Tue Hi: 
Low: 
12°
10°
Всичко мина добре ! Много добра поддръжка от пункта за отдаване под наем в Малага, самият мотоциклет е почти нов и в много добро състояние. октомври 2023 г Себастиан2023-02-11
БАРИ
Map Бари
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В БАРИ, ИТАЛИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Бари включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Бари.

Мотори под наем – Бари » Онлайн търсене

Бари мотори под наем » Категории

Бари наем на мотоциклет » Модели

Бари » Информация

Наем на мотоциклет в Бари предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Бари или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Бари и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Бари и Италия.

Mотоциклети под наем в Бари »


Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Бари.

  Бари »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Бари »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Бари »  Изчислете цена за наем на мотоциклет